تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیین ناراحت نشیا نه میخام دل بشکنم خدایی نکرده و خودم دو سال درگیره بچه دار نشودنم هستم ولی خوب میدونی دولتی هزینه نداره کمه خیلی و اگر خدایی مکره پرداخت اینم سخته برات که تاپیک زدی چطور مبخای به سلامتی بزرگش کنی با این گرونی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیین ناراحت نشیا نه میخام دل بشکنم خدایی نکرده و خودم دو سال درگیره بچه دار نشودنم هستم ولی خوب میدو ...
عزیزم حتما فکر آیندشو کردیم. مگ پول نداشتن تا ابد هست؟ شما چه میدونی شابد من خونه خریدم شاید هزارو یک دلیل دیگه که الان سختمه چند وقت دیگه اوکی میشیم؟الان بااینکه گفتی ناراحت نشو اما من ناراحت شدم چون اینا ی مسائل شخصیه که بخوام توضیح بدم به چه دلیل الان صلاح دونستم بچه دارشیم.
عزیزم حتما فکر آیندشو کردیم. مگ پول نداشتن تا ابد هست؟ شما چه میدونی شابد من خونه خریدم شاید هزارو ی ...
اوکی موافق باشی درست میگیولی اگرناراحت نمیشی یه حرف خواهرانه اگر میتونی برو خصوصی یا نیمه خصوصی اخه دولتی خیلی بد محل نمیدن تا جایی که شنیدم یک باره ارزش داره به هر حال موفق باشی