2777
2789
عنوان

جدول تناوبی چیه جریانش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
تجربی ولی مسافرتم ازه یه هفته دیکه میرم مدرسه بازم گیجم چجوری معلم میپرسه چجوری باید بلدش شم

بستگی به دبیرت داره بعضیا میگن جدول و بکشین و جای گذاری کنین یا میگه سدیم مثلا گروه و دوره شو مشخص کنین یا... 

بزن گوگل آموزش تناوبی برات کامل میاره 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
یعنی چی چجوری؟دهم هم باید حفظش باشه؟

چرا اینقد میترسی 

چیزی حیس 

روز ادل مدرسه هم ک ازت نمیخان ک بگیش 

فعلا برو مدرسه بهت درس میدن میفهمی چی ب چیه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری مثلا بکیم به معلم وقتی میپرسه؟

ممکنه بپرسم عنصر شماره ۱۰ چیه اسمش رو میگی

یا برعکس اسم عنصر رو میگه تو باید عدد اتمی رو بگی مثلا میگه منیزیم عدداتمیش چنده میگی ۱۲

میگه فلان گروه یا ردیف شامل چه عناصری هست باید به ترتیب بگی.شاید اسم عنصر بگه تو گروه و ردیفش رو بگی

استثناها و تعاریف مهم رو بلد باش مثلا گروه اول قلیایی هستند یا گروه ۱۸ گاز های نجیبن

زمان ما ستونی حفظ میکردیم

مثلا گازهای نجیب و ...

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
چرا اینقد میترسی چیزی حیس روز ادل مدرسه هم ک ازت نمیخان ک بگیش فعلا برو مدرسه بهت درس میدن میفهمی چی ...

اخه همه میگن سخته واسه همین میترسم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من لیسانس شیمی دارم خواستی بگو با رمز بهت میگم حفظ کنی

سوالام زیادن درخولست دوستیمو قبول میکنی عزیزم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

وا کجاش سخته من حفظم (عناصر گروه اصلی و دوره ی چهارم عناصر واسطه رو حفظ باشی حله)

واقعا نمی فهمم چرا از جدول تنابی یه غول بزرگ ساختن خیلی اسونه که

خیلی از  سایتا و معلما تازه رمز واس حفظ کردنشون می ذارن لازم نیست بابا😂

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

بذار حالا یچیز بگم با دختر خالم بودیم یه ویدیو از کلاس هفتمم پیدا کردیم انگار داشتم رپ می خوندم دختر خالم گفت واو فکر می کردم تو درسخوان و مثبتی و این کارا ازت بعیده صدا شو بلند تر کردم واضح گوش دادیم پشت سر هم کل عناصر جدول تناوبی رو می گفتم 😂

حفظ که  می شی راحت اونقدم سوال حل می کنی دیگه اسم خودتو فراموش می کنی ولی اسم عناصرو نه 

تازه از عدد اتمی یک تا سی و شش رو هم کامل بلد باش یعنی مثلا پرسیدن ارسنیک سریع بگو نمادشAsعدد اتمی ۳۳ گروه ۱۵ دوره ی چهارم قرار داره. کلسیم نمادشCaعدد اتمیش ۲۰(جرم اتمی۴۰)گروه دوم دوره ی چهارم قرار داره فلز قلیایی خاکیه(عناصر گروه دومن)یون پایدارش دو بار مثبته یعنی دو الکترون از دست می ده به گاز نجیب قبل از خودش (ارگون۱۸)تبدیل می شه.😋

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂