2777
2789
عنوان

چرا پسرا زود صمیمی میشن

57 بازدید | 7 پست

من رسمی حرف میزنم 

اونا خودمونی🫤 همشونا حتی اونی که اول فکر میکردم خیلی رسمیه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

اگه خانم رفتار با وقار و سنگین داشته باشه و با حیا باشه و پوشش مناسبی هم داشته باشه دیگه این اتفاق نمیفته. مگر تعداد خیلی خیلی کمی که دیگه اون پسرا مریضن

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خانم رفتار با وقار و سنگین داشته باشه و با حیا باشه و پوشش مناسبی هم داشته باشه دیگه این اتفاق ن ...

من یعنی بی حیام🥴

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

خب صمیمیت منظورت چیه

اگه در حد این باشه که مثلا جای شما بگه تو ممکنه منظوری نداشته باشه

ولی صمیمت زیاد خیلی بده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب صمیمیت منظورت چیهاگه در حد این باشه که مثلا جای شما بگه تو ممکنه منظوری نداشته باشهولی صمیمت زیاد ...

اول تو میگن مفرد میگن بعدم کم کم جون اضافه میکنن به اسم ادم

خب صمیمیت منظورت چیهاگه در حد این باشه که مثلا جای شما بگه تو ممکنه منظوری نداشته باشهولی صمیمت زیاد ...

و اینم بگم که چون گفتی خودت رسمی حرف میزنی، علاوه بر رسمی حرف زدن سعی کن کلا زیاد حرف نزنی باهاشون

یعنی اگه ضروری نبود زیاد حرف نزن

اینطوری احتمالش کمه به خودشون اجازه بدن صمیمی بشن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اول تو میگن مفرد میگن بعدم کم کم جون اضافه میکنن به اسم ادم

آهان اینجا اگه مثل منی و خوشت نمیاد بگو فلانی هستم

مثلا گفت ساراجون بگو سارا هستم یا فامیلیتو بگو