2777
2789
عنوان

واسه روزای سختی که نمی‌گذره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 31 پست
شاید حتی ۱ماه بمونن دستگاه ولی مهم‌اینه صحیح سالم بیان خونه بی‌تابی نکن

ان شاء الله که حالشون خوب بشه من تحمل میکنم همه این روزا رو

اگه برات مقدوره برای سلامتی دو تا دخترام یه حمد بخون🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم به بچه خالم افتاد باورت نمیشه دوماه تو دستگاه بود با وسیله بهش شیر میدادن بعد دوماه رفت اتاق عمل

اما الان ماشاالله چه دختری شده خدا حفظش کن.

ان شالله دخترای شماهم صحیح و سالم از بیمارستان مرخص میشن

و بعد میچسبن به مامانشون و نمیزارن کاره بکنه

ای خدا اسی از الان دلم رفت 🤤😅😍

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
قربونش دل مهربونت برم🥹چشم عزیزم حتما بهت میگم

خدانکنه خانوم جان❤️🌱

لطف میکنید 💙

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

یادم به بچه خالم افتاد باورت نمیشه دوماه تو دستگاه بود با وسیله بهش شیر میدادن بعد دوماه رفت اتاق عم ...

ای جانم خداروشکر که الان سالمه 

قربونت برم عزیزم من لحظه شماری میکنم واسه اون لحظه🥲

ای جانم خداروشکر که الان سالمه قربونت برم عزیزم من لحظه شماری میکنم واسه اون لحظه🥲

ان شالله شما هم میبینی یه روزی بشه بگی این دوتا فندوق نزاشتن من هیچ کاری کنم

توکلت به خدا باشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
ان شالله شما هم میبینی یه روزی بشه بگی این دوتا فندوق نزاشتن من هیچ کاری کنمتوکلت به خدا باشه

🥹🥹قربونت برم ان شاء الله عزیزم 

برای کوچولوها تون و بنیت شفای هرچه سریعترشون نذر صلوات برمیدارم❤️انشالله بغلشون که کردید بهم اطلاع ب ...

سلام عزیزم خوبی 

خداروشکر هر دوتا بچهام بهتر شدن و تونستم بغل بگیرمشون 

گفتم بهتون بگم ممنون از دعای خیرتون

انشالله خداوند عزیز و مهربون به حق قدرتمندی و عظمتش دخترهای عزیز شما رو سالم و سلامت بهتون برگردونه و در تن و امورشون سلامتی و ثروت و عاقبت به خیری متجلی کنه 

آمییین

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام خوبی خواهر از بچه هات چخبر

سلام عزیزم خوبی

خداروشکر مرخص شدن خوبن الحمدالله فقط شبکیه چشم یکیشون خونریزی کرده عمل شد الان درگیر اون هستم

انشالله خداوند عزیز و مهربون به حق قدرتمندی و عظمتش دخترهای عزیز شما رو سالم و سلامت بهتون برگردونه ...

انشالله عزیزم 

چشم حتما

2810