2777
2789

سلام خانوما 

بچه م ۵روز پیش شروع به نق زدن کرد و فقط علائم دل درد داشت 

از ۴روز پیش تب داره وتبش قطع نمیشه .

دکتر هم بردم بهش دارو داد و انتی بیوتیک .

دل دردش خوب شده اما هنوز تبش قطع نشده 

خیلی نگرانم میترسم عفونت کل بدنشو بگیره 

اخه داداش بزرگترش یه سال همینطور شد تبش طولانی شد و مجبور به بستری شد 

بنظرتون ظهر ببرمش دوباره دکتر؟

یا صبر کنم یک روز دیگه ؟

شماها تجربه ی این مدلی داشتید؟

حتماً دوباره ببرش اگه نیاز به بستری هم بود بزار بستری بشه تبش قطع بشه اینجوری خیالت هم راحته 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش یه دکتر خوب 

دکتری که قبل از سه روز برای تب انتی بیوتیک بده دکتر خوبی نیست 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حتماً دوباره ببرش اگه نیاز به بستری هم بود بزار بستری بشه تبش قطع بشه اینجوری خیالت هم راحته

از نگرانی اصلا از دیشب تا حالا نخوابیدم همش فکرم مشغوله .

بچه سرحاله اما تب داره اصلا تبش کمتر نشده 😭

حتما در اسرع وقت ببرش دکتر دوباره. بهش آبِ سیب بده فردا صبح.پارچه با آب ولرم بذار زیر بغل هاش.لرز و ...

نه گلم هیچکدوم از این علائم رو نداره .فقط تب .

دل درد وعلائم گوارشیش هم خوب شده اما تبش ذره ای تغییر نکرده 😞

اینا تدابیر طب سنتی هست. 

انجام بده و ان شاالله زودتر خوب میشه. 

:
✅ راهکارهای خونگی رفع تب و لرز✔️

➖پیاز رنده شده به کف پاها بمالید و با جوراب بپوشونید.
➖آب جوشانده سیر و پیاز
➖پیاز را تکه تکه کنید هنگام خواب اطراف بیمار بذارید.
➖ آب سیب
➖گوشت کبوتر
➖ حجامت عام
➖ اسپند دود کردن در خانه
➖ داخل آب مصرفی کاسنی بریزید.
➖شکر سرخ حل شده در آب سرد
➖ماساژ روغن بنفشه به سر و گردن و سینه

✅ اصلاح سبک زندگی با میم‌صاد👇
🆔 @MimSadTEB
::

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم بچه رو بردم واکسن ..آوردم یخ نزاشتم.الان تب داره ۳۸.۲ نمی‌دونم چیکار کنم دستمال خیس گذاشتم روپاهاش از زانو‌ب پایین .اینا هم دادم فرقی نکرده😞

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

🔺۶ راهکار خونگی درمان تب☝️

4️⃣یک قاشق غذاخوری گل بنفشه رو داخل یک لیوان آبجوش بریز و روش یک نعلبکی بذار تا ۲۰ دقیقه بمونه و بعدش صافش کن و اون یک لیوان رو نوش جانت کن رفیق!

5️⃣یک پیاز کوچک رو رنده کن و بریز روی شکم و اطراف ناف!

6️⃣برای جلوگیری از تشنج مخصوصا در کودکان، پیشانی و ملاج سرشون رو با روغن بادام شیرین، روغن مالی کن رفیق.

⚠️چون خیلیا بهم پیام دادن و این روزا درگیر تب شدن؛ دلم میخواد شما هم در انتشار این پست کم نذارید و برای  دوستان و عزیزانتون بفرستید تا اونا هم ببینن و استفاده کنن و حالشون بهتر بشه!🌱

#نسخه‌های_میم‌صاد

✅نسخه‌های رایگان خونگی با میم‌صاد 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2810