2777
2789
عنوان

بچه یکساله ام چهار روزه تب مداوم داره توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 61 پست

✅ درمان خونگی #تب 

♨️ درمان تب عفونی❗️

👌دستور شنبلیله انجیر در درمان فوری تب و لرز بسیار مؤثر و مفیدِ 😎

❗️تب و شنبلیله و انجیر❗️

یک مشت انجیر خشک و یک مشت تخم شنبلیله
رو داخل ۴ لیوان آب به آرامی میجوشونیم تا یک لیوان باقی بمونه و بعد میل میکنیم

👌 بنابراین اگر تب با علائمی مثل خلط گلو یا ریه، لرز و علائم سرماخوردگی همراه بود، یا در شب بیشتر می‌شد حتماً باید ضدّ عفونت‌ها رو استفاده کنیم

✅نسخه‌های رایگان خونگی با میم‌صاد 👇

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه رو بردم واکسن ..آوردم یخ نزاشتم.الان تب داره ۳۸.۲ نمی‌دونم چیکار کنم دستمال خیس گذاشتم روپاه ...

تب بعد واکسن طبیعیه مامان خانم. بهش استامینوفن بده حتما. تعداد قطره= دو برابر وزنش(هر ۸ ساعت)

از الان به بعد هم کمپرس سرد نذاز روی جای واکسنش، کمپرس گرم بذار.

دستمال نمناک هم بذار زیربغل هاش(البته من توصیه نمیکنم واسه بچه ی شما. چون تبش طبیعیه و باید بذارید بدن توی این دما با واکسن مبارزه کنه. بهتره با استامینوفن تبش کنترل شه)

ما که خندان می‌رویم🧸☕
منم بچه رو بردم واکسن ..آوردم یخ نزاشتم.الان تب داره ۳۸.۲ نمی‌دونم چیکار کنم دستمال خیس گذاشتم روپاه ...

دوسه تا مطلب طب سنتی فرستادم،  راهکار خونگی پایین اوردن تب هست،  بخون شون لطفا و انجام بده.  میاد پایین ان شااله.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه گلم هیچکدوم از این علائم رو نداره .فقط تب .دل درد وعلائم گوارشیش هم خوب شده اما تبش ذره ای تغییر ...

خوب خداروشکر میگین سرحال هم هست.

ظهر ببریدش دکتر احتمال بستری شدنش کمه چون علائم دیگه ای نداره. اما احتمالا داروی جدید یا تزریقی بده بهتون. 

حتما مایعات زیاد بهش بدین. بهترینش همدن آب و آبِ سیبه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

استامینفون بده بهش . 

با اب ولرم دستمالی رو خیس کن و بدنشو پاشویه بده . پاها دست ها .پیشونی .

عفونت ادراری ندارع؟نه ببر دکتر تب صبرکردن نداره

دکتر بهم گفت ویروس گرفته دل درده وتب کرده .

اما تبش یکسره هست اصلا قطع نشده😞 

بقیه ی علائمش خوب شده .دیگه نق نمیزنه وگریه نمیکنه .سرحاله بازی میکنه اما خب تب داره .تبش حتی استامینفون میدمم قطع نمیشه

2810