2777
2789
عنوان

این چ اشتباهی بود من کردم😣

200 بازدید | 23 پست

امروز پسر کوچولومو ک فقط چهارسالشه بخاطر اینکه یه بچه کوچیکتر از خودشو زد،منم زدمش و سرش داد زدم😭

بعدش خودمم ناراحت شدم و کلی معذرت خواهی کردمو از همونجا مستقیم بردمش اسباب بازی فروشی و هر چی دوس داشت براش خریدم..ولی میدونم ک اینا اشتباهمو جبران نمیکنه..

من چند وقته بخاطر یسری مشکلات بدجور بهم ریختم..

و بازم میدونم ک این دلیل نمیشه برا توجیه کار زشتم،خودم بهتر از هر کسی میدونم ک نباید اینکارارو کنم ولی یه وقتایی خون ب مغزم نمیرسه قاطی میکنم،تروخدا یه راهی بگین ک دیگ هیچ وقت بچمو نزنم

سر کله زدن با بچه ها واقعا صبر ایوب میخواد

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم منظورت چیه و من دقیقا بخاطر همین موضوع چند ساعته دارم خودخوری میکنم ک چرا بخاطر یه بچه دیگ بچ ...

اینبار خدتو ببخش

و نزار دفعه بعدی تکرار شه

همین که برا بچت وقت گزاشتی 

برای اسباب بازی خریدی 

ینی خودش خیلیه 

گرگ دیوونم,اسمونو میبینم، میخوام ، ماهو واست از تو دل شب درارم🖤
سر کله زدن با بچه ها واقعا صبر ایوب میخواد

ولی پسر من واقعا بچه ی خوبیه،من مامان بدی ام ک اینجوری شدم..من اشتباهمو قبول دارم و ناراحتم،لطفا شما سرزنشم نکنین فقط اگ راهکاری بلدین بهم بگین

ولی پسر من واقعا بچه ی خوبیه،من مامان بدی ام ک اینجوری شدم..من اشتباهمو قبول دارم و ناراحتم،لطفا شما ...

نه حقیقتا من دختر مجردم سررشته ای از بچه داری ندارم . ولی میدونم کار کردن با بچه ها بینهایت صبر مبخواد ، من به شخصه ندارم خدا به داد بچم برسه . ولی حس میکنم واسه پسرتون خرید کردین دیگه کلا یادش رفته بچه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
عزیزم منم مقابل پسرم کم میارم جدیدا حس میکنم در آستانه روانی شدن هستم

من خیلی براش وقت میزاشتمو مث ی دوست باهاش بازی میکردم ولی الان بخاطر یسری از مشکلات دیگ نمیتونم بیشتر از روزی یکساعت باهاش بازی کنمو وقت بگذرونم،ولی هفته ای سه بار پارک میبرمش،چند روز یبار خانه بازی میبرمش،و هر چی ک بخوادو سریع براش تهیه میکنم...ولی چند بار تو این چند وقته زدمش ک اینکارم باعث عذاب وجدان شدید و تنفر از خودم شده،نمیدونم باید چیکار کنم ک دیگ تکرار نشه

نه حقیقتا من دختر مجردم سررشته ای از بچه داری ندارم . ولی میدونم کار کردن با بچه ها بینهایت صبر مبخو ...

درسته پسرم یادش رفت و کلی بوسم کردو تشکر کرد بابت اسباب بازیا ولی خودم ک یادم نرفته😭پیش اومده ک بخاطر شیطنتاش زدمش ولی اینبار اصلا حق نداشتم..من بخاطر یه بچه ی دیگ بچه ی خودمو زدم..نمیدونم چطور باید با این عذاب وجدانم کنار بیام 

2810