2777
2789
عنوان

نظرتونو در مورد اسم رادمان میخواستم بدونم بچم اسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی واقعا جلو مسخره کردن دوستای مدرسه رو گرفت

من دختر کلاس پنجمه ولی یه هفته پیش شدید داشت گریه میکرد که از پیش دبستانی بینی مو مسخره می کنن 

در صورتی که دخترم خیلی زیبا هست فقط بینیش یکم بزرگه که اکثر ایرانیا این مشکل رو دارن

حالا من همیشه گفتم بهش که همه ایراد دارن و اینکه آدم باید خودش و دوست داشته باشه و از این موارد ولی خوب اون با مسخره کردن دوستاش اعتماد به نفسش پایین تر میاد( حالا دختر من که فوق العاده اجتماعی و قوی هم هست)

خوب قطعا تو فامیل و آشنا بد صدا نمیزنن.‌ولی امان از مدرسه اونم از نوع پسرونش ..که همینجور به هم فحش ...

بحث منم مدرسه هست حالا همه بهم میگن بی‌شعور مهم نیست ولی مدرسه خیلی مسخره میکنن بچه هارو روان بچت بهم میریزه اونوقت حتی معلم هاهم مسخره میکنن دیدم که میگم...یه سری معلما شعورشون از بچه ها کمتره

I'm atomic