2777
2789
عنوان

راکوتان کبد منو داغون کرد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
بلع عزیزم آنزیما با شروع مصرف روآکوتان موقتا میرن بالابعدش برمیگرده سرجاش

مطمئنین ک موقته؟ الان یعنی دیگه کبدم مشکل نداره؟ 

عکس جواب آز رو گذاشتم اگر سر در میارید بی زحمت ی نگاه میندازین

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنین ک موقته؟ الان یعنی دیگه کبدم مشکل نداره؟ عکس جواب آز رو گذاشتم اگر سر در میارید بی زحمت ی نگ ...

آزمایشتونو دیدم، اگه قبلش ۲۷بوده اونم عدد خیلی خوبی نیس بهتره یه سونو کبد بدین شاید کبد چرب داستین از اول

دوم اینکه قرص راکوتان اینکه آسیب دائمی به کبد بزنه غیر معموله ولی تو اکثر افراد موقتا آنزیم هارو بالا میبره که اگه خیلی بالا برده باشه مخصوصا یه آنزیم دیگه که تو آزمایش شما نمیبینم دوزش رو کم میکنن

تو بعضی مواردم که آنزیما کم تغییر کردن با همون دوز دارو رو ادامه میدن

ولی حتما برید پیش پزشک و آزمایشتونم با خودتون ببرین

آزمایشتونو دیدم، اگه قبلش ۲۷بوده اونم عدد خیلی خوبی نیس بهتره یه سونو کبد بدین شاید کبد چرب داستین ا ...

ممنونم پیش دکتر پوست دیگه نمیرم چون جوشام خودشون قطع شدن فردا نوبت دکتر زنان دارم به همون نتیجه آزمایش کبدمم نشون میدم

پرولاکتینمم بالا بود امروز پذیرش ازمایشگاه گفت

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
ممنونم پیش دکتر پوست دیگه نمیرم چون جوشام خودشون قطع شدن فردا نوبت دکتر زنان دارم به همون نتیجه آزما ...

راکوتان خوردی برا همون جوشات قطع شدن، احتمال بازگشتشون هست نباید دکتر پوستتو قطع کنی

درمان مشکل هورمونی یکم زمان بره تا موقع حل شدن مشکل هورمونیت به نظرم پیش دکتر پوستم برو، اگه جوشات شدیدن و ممکنه جاهاشون بمونه

راکوتان خوردی برا همون جوشات قطع شدن، احتمال بازگشتشون هست نباید دکتر پوستتو قطع کنیدرمان مشکل هورمو ...

نه راکوتان کلا ی ماه خوردم اونم فقط جوشامو ریخت بیرون. من خیلی استرسی بودم استرسمو قطع کردم جوشام رفتن الان 3 ماهی هست ک کلا جوش نزدم منی ک صورتم پر جوش بود. واسه جای جوشامم کرم میزنم پوستم در بهترین حالت ممکن از بدو بلوغمه😁ولی اره بازم باید برم پیشش ایندفعه برای جای جوش و منافذ

نه راکوتان کلا ی ماه خوردم اونم فقط جوشامو ریخت بیرون. من خیلی استرسی بودم استرسمو قطع کردم جوشام رف ...

خب اول میریزه بیرون بعد خوب میکنه روندش این جوریه

فقط دکتر زنان خیلی ممکنه از راکوتان سر رشته نداشته باشه ها 

ایشالا که زود مشکلتون حل شه💞

خب اول میریزه بیرون بعد خوب میکنه روندش این جوریهفقط دکتر زنان خیلی ممکنه از راکوتان سر رشته نداشته ...

شما مصرف کردید؟ اگر بله بعد از چند وقت جوشاتون خوب شد؟ من ک دیگه جوشام رفتن کلی میخوام بدونم روند درمانش چقدر طول میکش

شما مصرف کردید؟ اگر بله بعد از چند وقت جوشاتون خوب شد؟ من ک دیگه جوشام رفتن کلی میخوام بدونم روند در ...

من چهار دوره هشت ماهه خوردم

هر بار تا یه سال خوبه بعدش دوباره شروع میکنه

همین الانشم میخورم

ولی با دوز کمتر نسبت به سالای قبل

همه مث من نمیشن معمولا اگه یکی تا شش ماه بخوره کامر خوب میشه برا بعضیا مث من برگشت داره که باید بیشتر بخورن

من چهار دوره هشت ماهه خوردمهر بار تا یه سال خوبه بعدش دوباره شروع میکنههمین الانشم میخورمولی با دوز ...

احتمالا یا ژنتیکی جوش زیاد میزنین یا مشکل هورمونیه. میخواید پیش ی دکتر زنان هم برید آزمایش رحم و تخمدان بنویسه