2777
2789
عنوان

راکوتان کبد منو داغون کرد🙂

217 بازدید | 24 پست

4_5 ماه پیش دکتر پوست آزمایش نوشت واسم که اگر اوکی باشه مصرف کنم اوکی هم بود. ی ماه خوردم گفت دوباره آز بده ببینم اگر کبدت مشکلی نداره باز بخوری

من آزمایش و دادم ولی نه رفتم دنبال جوابش نه دیگه دکتر رفتم چون آبله مرغون گرفتم درگیر کار و زندگی هم بودم

امروز جواب آزمایشی که بعد از یک ماه خوردنش دادم رو گرفتم دیدم یکی از فاکتوراش بالا بود. آز اولی قبل مصرف 27 بود آز دومی 48 بغلشم نوشته بود high (بالا) توی گوگلم زده بود اگر این بالا باشه یعنی کبد داره آسیب میبینه

الان 3 ماهی هست ک راکوتان نخوردم بنظرتون کبدم بهتر شده؟ نمیتونم دوباره خون بدم سر ی داستان دیگه خون دادم و کم خونی شدید هم دارم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
پرولاکتینت بهم خورده بود؟

اتفاقا دکتر زنان واسم آز نوشته بود امروز جواب اونم گرفتم و بله بالا بود

ربط دارن به هم؟ 

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا دکتر زنان واسم آز نوشته بود امروز جواب اونم گرفتم و بله بالا بودربط دارن به هم؟

نمیدونم والا منم راکوتان مصرف کردم و تو آزمایشم پرولاکتینم بالا بود😢

باید بپرسیم ولی بنظرم دیگه راکوتان مصرف نکن، کلا قرص خیلی بدیه و به کبد آسیب میزنه،منم جوش دارم میخوام به دکتر بگم چیز دیگه ای بده واسه جوشام

یعنی سرمش هم ضرر داره ؟ چون من از سرم راکوتان استفاده میکنم 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
نمیدونم والا منم راکوتان مصرف کردم و تو آزمایشم پرولاکتینم بالا بود😢باید بپرسیم ولی بنظرم دیگه راکو ...

نه دیگه نمیخورم فقط همون یک ماه بود

فردا نوبت دکتر دارم زنان البته . جواب ازمایش کبدمم میدم بهش بگه چی ب چیه دیگه حوصله ندارم باز برم پیش دکتر پوسته چون جوشام خودش قطع شد بعد ابله مرغونم

یعنی سرمش هم ضرر داره ؟ چون من از سرم راکوتان استفاده میکنم

سرمش چجوریه؟ 

سرمش چجوریه؟

از لحاظ کیفیت ؟ 

خوبه جوش های ملتهب رو از بین می‌بره 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
خداروشکر این دکترا ی چیزی میدن ی جا رو درست کنیم ی جا دیگه خراب میشه😐😐😐

اخه بدبختی اینجاس ک جوشامم خوب نکرد فقط ریختشون بیرون. جوشام بخاطر استرس بود استرسمو کم کردم خودشون رفتن 

از لحاظ کیفیت ؟ خوبه جوش های ملتهب رو از بین می‌بره

خب پس وقتی خوردنی نیست به کبد چکار داره😭😂

خب پس وقتی خوردنی نیست به کبد چکار داره😭😂

گفتم شاید جذب بشه 😶😅

2810