2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه pdf

150 بازدید | 9 پست

میشه چن تا رمان عاشقانه خوب معرفی کنین بخونم حوصلم سر رفته😭😂

من ایمارو پیشنهاد میکنم:اسطوره،بامداد خمار،حاجی شیطون،تیمارستانی ها،ادم و حوا،باورم کن،جدال پرتمنا،به من نگو ببعی،قرار نبود،زمستان داغ،شروع از پایان،اگر گفتی من کیم؟،گناهکار

همشو خوندم ولی زمستان داغ خیلی غمگین بود

رمان راز یک سناریو

عروس استاد فصل دومش استاد خلافکار

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشو خوندم ولی زمستان داغ خیلی غمگین بودرمان راز یک سناریوعروس استاد فصل دومش استاد خلافکار

زمستان داغ که تا جایی که یادمه پایانش خوب بود شما تا کجا خوندین؟

ممنونم بابت پیشنهاد 💚

بامداد خمار که اینقدر معروفه نوشته کیه؟ فکر کنم دو تا ازش هستو اینکه رمان جدید نمیشناسی بشه رایگان خ ...

نوشته ی فتانه سید جوادی هست 

جلد دومش رو خودشون ننوشتن یکی از ایده ی ایشون فصل دو رو ساخت

رمان جدید راستش خیلی نخوندم ولی طالع دریا فکر کنم خوب باشه و نوشته های این نویسنده که یکیش تیمارستانی هاست،یا دانشگاه دیوانگان هم جدیده اما یکم شاید ابکی باشه و زود تموم میشه 

خب شما مد نظرتون جه رمان خارجی ای هست؟میشه باهاش ارتباط گرفت؟😂😭😭

اول رمانهای خیلی معرف دنیا مثل جنگ و صلح اثر تولستوی و آثار کلاسیک رو مطالعه کنین بعد رمانهایی که بهترین رمان سال میش رو بخونین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .