2777
2789
عنوان

فضای اموزشی ایران خیلی مشکل داره

223 بازدید | 27 پست

(محتوای اموزشی)

درس هایی که اصلا به دردمون نمیخورند رو باید حفظ کنیم. مثل اینه یه حجم زیاد از درسو حفظ کنی سال دیگه هم یادت بره . این به چه درد میخوره؟

درس های ریاضیات حجم سنگینی دارن؛ 

اصلا به هنر و ورزش... اهمیت نمیدهند و باعث میشه یه ادم بی هنر بار بیاد که حتی اگه مهندسم بشه بی هنر باشه. یعنی ذهن خلاقی نداره و نمیتونه ایده داشته باشه

مثلا ما همین پارسالم یه معلم ورزش داشتیم اصلا نمیبردمون ورزش کنیم. فقط ۳بار  که دو بارش واسه نوبت دوم و اول بردمون تو حیاط.

(فرم های نامناسب.)

وقتی در مدرسه همه هم جنس هستن و مثل خارج مدارس مختلط نیست برای چی باید مقنعه بزنیم و عرق کنیم..؟

.

(توهین به دانش اموزان)

معاونین و معلمین بدون هیچگونه درکی همش دانش اموزان توهین میکنن درحالی که ما داریم توی کشوری درس میخونیم که هیچ اینده ای در انتظارمون نیست! و درس هایمون بدرد نمیخورن

(معماری ساختمان)

فضای مدرسه دلگیر . مث زندان!

(به تربیت توجه نمیکنند)

مثلا دانش اموزا بعضیاشون فحاشی میکنن ولی واسشون اصن مهم نیس تنها چیزی که مهمه حجاب و درس خوندنشونه! و اینکه از خودشون ایراد نگیرن..!

و در اخر...

من تمام مشکلات مدرسه رو نگفتم! این بخش کوچکی از مشکلات مدرسه بود؛

و اینکه افراد از کودکی نادان به وجود نمیان براساس اموزش اشتباه نادان میشن!!!

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

نیست خیلی هم درس میخونم دانش آموزانی این دوره واقعا باعث شرمندگی مدیر و معصومه این رفتارها دیکه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کاملا درسته 

من امسال فارغ‌التحصیل شدم از رشته ای که خیلی مردم و کشورمون گندش کردن تجربی 

الان نه من کامپیوتر بلدم نه هنری نه زبان دیگه ای نه هیچی 

چون دوران دبیرستان و مدرسم انقدر فشرده بود جز درس به هیچی نمیرسیدم  الان هیچی ندارم که برم سرکار نه حرفه نه هنر نه زبان حتی کار با کامپیوتر 

از درس و... هم دیگه زده شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیست خیلی هم درس میخونم دانش آموزانی این دوره واقعا باعث شرمندگی مدیر و معصومه این رفتارها دیکه

بیا قبول کن سیستم اموزشی اشکال داره!

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

بیا قبول کن سیستم اموزشی اشکال داره!

همه چی اشکال داره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کاملا درسته من امسال فارغ‌التحصیل شدم از رشته ای که خیلی مردم و کشورمون گندش کردن تجربی الان نه من ک ...

بهترین سن ادمو میگیرن:((.

تازه قراره دهمم نهایی کنن🥲

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

وضع کتابهای درسی دبیرستان خوب نیست ، اضافه ست ، مخصوصا درسهایی که برای امتحان نهاییه ، یه سری درسها اصلا نباید امتحان داشته باشه چه برسه به نهایی و کنکور مثل ادبیات ، دینی ، زبان ، عربی ، تاریخ ، جغرافیا ،بهداشت ، هویت اجتماعی و ...

هر رشته ای در حد دو سه تا درس تخصصی برای کنکور و نهایی کافیه مثلا برای تجربی زیست و شیمی و مقدار محدودی ریاضی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اما کشور های دیگه اینطور نیستن حتی کشور های همسایه . فقط کشورای خیلی بد اینطورن

کشور همسایه که باشه ترکیه درحریانم که از اینجا داغونتره از این لحاظ

وضع کتابهای درسی دبیرستان خوب نیست ، اضافه ست ، مخصوصا درسهایی که برای امتحان نهاییه ، یه سری درسها ...

یه پزشک به زبان انگلیسی و هویت اجتماعی بیشتر احتیاج داره تا فیزیک و ریاضی

کشور همسایه که باشه ترکیه درحریانم که از اینجا داغونتره از این لحاظ

محتوای اموزشیش چطوره. عربی ک ندارن.

عربی  اصن زبان ما نیست باید حذفش کنن کلا . یه جوری کنن هرکس علاقه داره بخونه

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

تو گوگل نوشته ترکیه از سیستم اموزشی خوبی برخورداره.

والا تو اینترنت خیلی چیزا نوشته