2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر گرامی یه سری از جارو برقی ها توی پاروئی (قسمت انتهایی دسته که آشغالها رو میکشه و روی زمین قرار میگیره) یه برس گرد و باریک دارن که با سرعت میچرخه و بهترین گزینه برای جمع اوری مو و چیزایی هست که به فرش میچسبن. خیلی زیاد نیستن این نوع جاروها ولی با یه سرچ تو گوگل حتما میتونین پیدا کنین. تندرست باشین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
خب چی سرچ کنم اسمشو؟

سلام و وقت بخیر اول عذرمیخوام که دیر جواب میدم و دوم همونطور که خدمتتون گفتم این مدل جارو خیلی کمیاب هست. بعنوان مثال بوش و فیلیپس رو دیدم که از این مدل تولید میکنن و لینک بوش رو براتون میذارم که ببینید مدلش رو

سایت بهم اجازه نمیده لینک بذارم و به همین خاطر طوری فرستادم که آبی نیست و شما باید دستتون رو بذارین روی لینک و نگه دارین و select  all  کنین و بعدش با کروم یا گوگل یا... لینک رو باز بفرمایید. یه مدل VAX  هم دیدم که همین تکنولوژی رو داشت ولی قیمتش نزدیک ۱۶ میلیون تومن بود. باز اگه موردی بود بفرمایید