2777
2789
چه ربطی داشت به موضوع تاپیکت😳😐😐الان بچت می افتاد از تاپ یقه اون بنده خدا هارو نمیگرفتی تو؟

وا من این جا پس چی کاره بودم کنار تاب ایستاده بودم بچه آنقدر زور نداشت ک بچم بیفته حرفا میزنیدا

شما نباید میذاشتی چون اونا بچن خطرناکه پشت تاب اول که زور زدن وهل دادن خوب نیست واسشون دوما ممکنه تا ...

ای بابا باید می‌نوشتم اصلا بچه زور نداشت منم کنارش ایستاده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا این چ حرفیه مگه ب زور وادارش کردم؟اون اینطوری داره خوش میگذره چرا فک کردید چیزی ک باید بگیم بشه؟ ...

من نمیگم شما وادار کردی دارم میگم باید بچه یاد بگیره پس مادر اینجا موظفه یه سری چیزاهارو یادش بده اگه خدایی نکرده بچه شما میفتاد صددرصد باهم درگیر میشدین حالا گیریم شما اوکی بااین موضوع ولی این بچه وقتی یکی تاب بده مادرش هم چیزی نگه خوب خوشش میاد دوست داره همه رو تاب بده طرف بعدی ک بعد ازشما بیاد شاید دوست نداشته باشه کسی بچه شو تاب بده کسی دیگ همه ک تفکراتشون مث شما نیس ک بااین موضوع اوکی باشن یکی شاید اوکی نباشه بعد مادره چیزی نگه همون میاد تاپیک میزنه مردم چقدر بیخیالن به بچشون هیچی نمیگن واین حرفا پس یه نسخه رو نمیشه براهمه پیچید 

درخصوص از زمان قدیم و حال الان همه چیی فرق میکنه اگ ما بخواییم هم نمیتونیم بچه هارو مث قدیم بار بیاریم چرا ک انتظارا خیلی زیاد شده

من نمیگم شما وادار کردی دارم میگم باید بچه یاد بگیره پس مادر اینجا موظفه یه سری چیزاهارو یادش بده اگ ...

درسته اما من منظورم اینه بچه ها تو دنیای خودشون هستن چرا ما بزرگترها خودمونو دخالت بدیم تا وقتیکه مشکلی پیش نیامده  

من نمیگم شما وادار کردی دارم میگم باید بچه یاد بگیره پس مادر اینجا موظفه یه سری چیزاهارو یادش بده اگ ...

بچه اصلا اینطوری حال می‌کنه در ضمن خودمون الان توقع مون رو بردیم بالا چرا نتوانیم مث قدیم بزرگ کنیم دلاشون بزرگ بود خیلی هم بهشون خوش میگذشت