2777
2789

کیا تجربشو دارن بعد چن روز بی بی زدین؟

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی هم گرفتم ولی نزدم،گفتم ممکن کاذب باشه بهتره صبر کنم،چن تا فولی داشتی عزیزم؟

وای انشالله بارداری جفتمون شما قرص هم استفاده کرده بودی؟

من با لتروزول و کلومیفن تخمدان چپم ۴تا فولی بالغ داشت اما راستم دوتا ریز داشت 

بی بی هم گرفتم ولی نزدم،گفتم ممکن کاذب باشه بهتره صبر کنم،چن تا فولی داشتی عزیزم؟

شما چنتا فولی داشتین علائمی هم دارین؟من گاهی دورنافم تو پهلوهام میسوزه و لرزم میگیره شبا ۴روز اول تزریق هم تخمدانام بشدت درد میکردن 

وای انشالله بارداری جفتمون شما قرص هم استفاده کرده بودی؟من با لتروزول و کلومیفن تخمدان چپم ۴تا فولی ...

ان شالله که با هم باشیم،بله من فقط لتروزول خوردم،بهم گفت فولی ۱۸،۱۷،۱۶داری،روز ۱۱پری بودم باز بهم یه دونه اچ ام جی داد بعد اون گفت فرداش اچ سی جی رو بزن تا یه کم فولیها بزرگتر شن

..........
شما چنتا فولی داشتین علائمی هم دارین؟من گاهی دورنافم تو پهلوهام میسوزه و لرزم میگیره شبا ۴روز اول تز ...

منم تخمدانم تیر میکشید الانم زیر دلم خیییلی درد میکنه حتی کمردرد حس میکنم میخام پریود شم،این لرز بنظرت برا چیه؟من سر دخترم تا ۴ماهی صبحها داشتم تو تابستون روزی چن بار میلرزیدم

..........
من چپ ۱۶و۱۷ اینا بود ،راست گفت یه دونه ۱۸ داری گفت خوبه بدنیست،شما سینه هات حساس شدن؟من ۲روزه سینه ه ...

نه سینه هام  چیزی نشده دعا کن ک باردار باشیم خسته شدم از اقدام و اینا شما چن وقته اقدامی

نه سینه هام چیزی نشده دعا کن ک باردار باشیم خسته شدم از اقدام و اینا شما چن وقته اقدامی

بچه چندمته؟من میدونستم تنبلی دارم یبار طبیعی اقدام کردم نشد دیگه چون قبلا هم با دارو باردار شده بودم،یه راست دکتر برام آمپول وقرص نوشت

..........
منم تخمدانم تیر میکشید الانم زیر دلم خیییلی درد میکنه حتی کمردرد حس میکنم میخام پریود شم،این لرز بنظ ...

نمیدونم والا واسه چی لرز میگیرتم فکر میکنم میخام سرما بخورم بعد میگم شایدم اثر امپوله 

بچه چندمته؟من میدونستم تنبلی دارم یبار طبیعی اقدام کردم نشد دیگه چون قبلا هم با دارو باردار شده بودم ...

من بچه اولمه ماه پیش رفتم گفت تنبلی داری و کیست بهم دارو داد و گفت ۱۲ سیکل برم سونو بیام امپول بزنم دیگه نمیدونم توکل بخدا یه ۴_۵ماهیه اقدامم البته از عید شروع کردم اما رابطه ها منظم نبود 

2810