2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،واقعا؟خب امروز که زوده عنوز پس فردا باید بزنی،هیچ علائمی نداشتی؟

شنیدم میگن اگه روز ۱۳ منفی شد کلا دیگه منفیه نمیدونم امروز خیلی علائم پری دارم اما سینه هام اصلا حساس نشدن 

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
شنیدم میگن اگه روز ۱۳ منفی شد کلا دیگه منفیه نمیدونم امروز خیلی علائم پری دارم اما سینه هام اصلا حسا ...

منم خیییلی حس پریود دارم،نه ۱۴روز که گذشت اثر آمپول رفته اونوقت بی بی میزنی ولی بازم تا موعد پری هیچی قطعی نیست،تازه من چن روز بعد آمپول تهوع اومد سراغم ولی عفونت هم دارم فک کنم برا اونه سینه م هم از همونموقع حساس شد،کلا ابن امپولها هورمونیه همه چیو میریزه به هم،ولی من بارداریام ۷روز قبل پری لک لانه گزینی دارم ایندفعه نداشتم

..........
منم خیییلی حس پریود دارم،نه ۱۴روز که گذشت اثر آمپول رفته اونوقت بی بی میزنی ولی بازم تا موعد پری هیچ ...

شما چن روز دیگه موعدتونه؟

بسپار به خدا وبهش فک نکن اصلا هر چی خودش بخاد میشه؛توکل به خودش

من از روز ۱۰ یروز درمیون بی بی زدم هربار با امید اما منفی🥺

با همیم دیگه فک کنم ۱۴م موعدمه،همه چیو بسپار به خدا ،بخاد میشه نخادم نمیشه فقط باید توکل کنیم

ایشالله هرچی ب صلاحمونه اره باهمیم

فقط اینو بدون که برنامه ریزی خدا با خواسته ما فرق داره،هربار دعا میکنی بگو خودت برام قشنگترینشو بنوی ...

سلام بی بی نزدین شما

سلام شما زدی؟زدم یه هاله کمرنگ افتاد ولی برا دخترم یادمه همینموقع زدم خط پررنگ افتاد

عزیزم منفیه زدم روز ۱۴

خداروشکر مبارکت باشه چون هورمونش تو بدنت زیاد نشده کمرنگه مطمعنم این پسره حالا ببین کجا گفتم از رو بی بی میگم چون اجیمم اینطور بود 

2810