2777
2789

بهش اجازه میدم همه جا رو بهم بریزه، کنجکاوی کنه، تا جایی که براش خطرناک نباشه هی نمیگم به این دست نزن به اون دست نزن. ظرفی چیزی هم بشکنه با ارامش جمع میکنم. باهم بازی میکنیم بازیایی که خوشش میاد و میخنده، پارک میبرمش و عین یه بچه میدوم دنبالش. کتاب میخونم، قصه میگم، میرقصیم و..... 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش اجازه میدم همه جا رو بهم بریزه، کنجکاوی کنه، تا جایی که براش خطرناک نباشه هی نمیگم به این دست نز ...

چقدر خوب آفرین اگه خانواده شوهرت یا خانواده خودت یا حالا هر کسی هی ب بچه استرس بدن ک ای وای الان فلان میشی و میفتی دست نزن و این حرفا چکار می‌کنی 

من از این مامانایی نیستم که قبل سن مدرسه بچه رو بفرستم ده تا کلاس مختلف ‌. قبل از سن مدرسه تفریحاتش کاملا بچه گانه بود  میبردمش طبیعت ساحل خانه بازی میداشتم لمس کنه بشناسه روی لباس و تمیزی هم حساس نبودم . توی خونه هم بازی با چیزای مختلف از ظرفای پلاستیکی کابینتا بگیر تا چیزای مختلف مثل مهره بند کردن خمیر بازی آبرنگ ..... بعد از سن مدرسه هم دنبال استعداداش بودم و دختر بزرگم علایقش از کلاس چهارم تقریبا بروز داد این که میخوام برم کلاس نقاشی بعد گفت موسیقی چون خودش میخواد پشتکار نشون میده و پیشرفتش هم خوبه دختر کوچیکم گفت میخوام برم کلاس شنا . امسال سومه میگه شاید سال دیگه برم نقاشی . میخوام خودشون بخوان استعداداشون رو میشناسم و سعی میکنم اموزش ببینن . در کنارش پایه همه کاراشون هستم سینما بریم تفریح بریم .جمعه ها دست اوناست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چقدر خوب آفرین اگه خانواده شوهرت یا خانواده خودت یا حالا هر کسی هی ب بچه استرس بدن ک ای وای الان فلا ...

مامانم اینطوره و مدام دارم با مامانم کلنجار میرم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من از این مامانایی نیستم که قبل سن مدرسه بچه رو بفرستم ده تا کلاس مختلف ‌. قبل از سن مدرسه تفریحاتش ...

من فعلا که ۲۰ ماهشه همین رویه رو پیش گرفتم. دوست ندارم با القای کلاسای مختلف بچه رو محدود کنم. شایدم مثلا ۷ سالگی ببرمش تست استعدادیابی انجام بده.

من از این مامانایی نیستم که قبل سن مدرسه بچه رو بفرستم ده تا کلاس مختلف ‌. قبل از سن مدرسه تفریحاتش ...

چ مامان پر نشاطی آفرین من بشدت رو تمیزی حساسم آنقدر داد میزنم سرش از طرفی خیلیا میگن قبل مدرسه بذارید کلاس ک بفهمه چی دوس داره؟ البته ن ک خسته بشه ها 

چ مامان پر نشاطی آفرین من بشدت رو تمیزی حساسم آنقدر داد میزنم سرش از طرفی خیلیا میگن قبل مدرسه بذاری ...

به نظر من که کلاسلای قبل سن مدرسه فقط بازار پول هست . 

باز مادر خودمون رو میشه توجیح کرد مادر شوهر رو چطوری

فرقی نمیکنه. مادر من از مادرشوهر بدتره! یه بار به مادرشوهرم میگم کاریش نداشته باشید من حواسم هست کوتاه میاد. مامان من دوست داره اونجوری که ما رو تربیت کرده بچه منم تربیت کنه. 

اخه اینطوری بچه یاد نمیگیره با هم سناش چطور کنار بیاد تو مدرسه و...

شما توی یه ساعت شلوغ ببرش خانه بازی ببرش پارک بعدم مثل سایه بالای سرش نباش بذار بره توی صف سرسره یکی ازش جلو بزنه یکی هولش بده یکی بهش زور بگه بگه رو این سرسره قرمزه سوار نشو . اگر خودش راهشو پیدا نکرد بعد هرچی خواستی بگو همین پس فردا میره پیش دبستانی و مهد مدلای رفتاری مختلفو می بینه و یاد میگیره با همشون چه جور باید برخورد کنه 

شما توی یه ساعت شلوغ ببرش خانه بازی ببرش پارک بعدم مثل سایه بالای سرش نباش بذار بره توی صف سرسره یکی ...

خب مشکل همینه نمیتونه از حقش دفاع کنه هر چی هم میگم باز می قبل رفتار می‌کنه خیلی زود تسلیم میشه حرف بقیه براش مهمن