2777
2789

بعد کارشناسی حقوق چه رشته ای خوبه ادامه داد جهت بازار کار و درآمد وو... برای یک خانم ؟ مثلا حقوق بین الملل، حقوق ثبت و اسناد یا ... ؟

بعد کارشناسی آزمون وکالت و سردفتری و کارشناسی دادگستری بده ، کارشناسی ارشد به درد نمیخوره

جدی ؟ چرا بازار کار نداره ارشد ؟ 

بعد بین وکالت و دادگستری و سردفتری کدوم بهتره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی ؟ چرا بازار کار نداره ارشد ؟ بعد بین وکالت و دادگستری و سردفتری کدوم بهتره؟

کلا ارشد تو ایران کاربردی نداره مگر اینکه قصد خوندن دکتری داشته باشی ، قطعا سز دفتری بهتره و پولساز تر ولی خب سخت تره، بازم بستگی به علاقه داره بعضیا کلا وکالت رو به همه چیز ترجیح میدن

کلا ارشد تو ایران کاربردی نداره مگر اینکه قصد خوندن دکتری داشته باشی ، قطعا سز دفتری بهتره و پولساز ...

کارشناسی دادگستری چیه سوال شد برام ؟

بعد اینکه وکالت که بگیری تو همه زمینه ها میگیری ؟ 

کلا ارشد تو ایران کاربردی نداره مگر اینکه قصد خوندن دکتری داشته باشی ، قطعا سز دفتری بهتره و پولساز ...

یعنی منظورم اینه وکیل اونی که واسه اسناد و املاکه با اونی که وکیل جزا و جرم شناسیه باهم یکین تو دادگاه ؟

یعنی منظورم اینه وکیل اونی که واسه اسناد و املاکه با اونی که وکیل جزا و جرم شناسیه باهم یکین تو دادگ ...

آره دیگه وکالت بگیری همه پرونده ای میتونی قبول کنی ولی اصولاً هر وکیلی تو یه زمینه ای تجربه کسب میکنه 

پس ارشد یه سری برای چی میخونن ؟

برای بالابردن سطح علمی خودشون

هرچی بیشتر تحقیق و مقاله بدی و رزرمه علمیت پربارتر باشه قطعا وکیل بهتری هم خواهی شد

بعضیام مث من عشق درسن چه شاغل باشن چه بیکار

درس رو باید بخونن

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
برای بالابردن سطح علمی خودشونهرچی بیشتر تحقیق و مقاله بدی و رزرمه علمیت پربارتر باشه قطعا وکیل بهتری ...

حقوق جزا چجوریه ؟ اطلاعی داری ؟ 

و حقوق کیفری و جرم شناسی 

حقوق جزا چجوریه ؟ اطلاعی داری ؟ و حقوق کیفری و جرم شناسی

حقوق جزا هم خوبه ولی بستگی به هدفت از ادامه تحصیل داره

حقوق خصوصی برا وکالت به طورکلی خوبه

حقوق مالی برا کسایی که وکیل شرکتها... میشن مناسبه

حقوق اسناد و ثبت .. برا سردفتر

حقوق جزا هم برا وکلا و کارشناسناییه که تو زمینه جرم و جزا کار میکنن 

جرم ها و شیوه اثبات جرم یا بی اتهامی

شیوه تحقیقات درباره جرم اشخاص

و شیوه دادرسی 

و تعیین مجازات و اجرای اون

دیگه دعاوی خانواده و مالی و ثبت اسناد و... کاربردی نداره براشون

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
حقوق جزا هم خوبه ولی بستگی به هدفت از ادامه تحصیل دارهحقوق خصوصی برا وکالت به طورکلی خوبهحقوق مالی ب ...

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی 💚

فقط سوال آخر وکیل دادگستری چجوریه ؟ اطلاعاتی داری ؟

2810