2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

انگاری قلبت از سینه زده بیرون و جلو راه میره و ورجه وورجه میکنه ضمن اینکه برات خیلی جذاب و جالبه ولی همش نگرانی که اتفاقی نیفته براش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

وقتی بچه دار میشی .زندگیت دو قسمت میشه قبل لچه و بعده بچه.

کلا همه چی عوض میشه و انگار یه شبه بزرگ میشی و حس های جدید میاد سراغت.نصف قلبت خارج از بدنت میتپه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

تنها چیزیه که حاضری از خودت با عشق براش بگذری،اما هر روز میگی کار درستی کردی که این موجود نازنین رو به دنیا آوردی که سختی بکشه

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....

سختیش سختتر از هرچیزیه که فکرشو بکنی، به معنای واقعی دهن آدم سرویس می‌شه 

این از این😁😁

ولی نگم از لذت و شیرینی تک تک کاراش🤗

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2810