2777
2789
عنوان

مادرشدن چه حسی داره دوستان(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 29 پست

اوایل خیلی اذیت میشی درد زایمان و شیردهی و خیلی چیزای دیگه.

پسرم خیلی گریه میکرد و من گاهی میگفتم چه غلطی کردم اخه داشتم زندگیمو میکردم دو ماه رفتم پیش مامانم و وقتی گریه میکرد انگار بچه ی من نبود مینداختم بغل مامانم و خاهرام و میرفتم 😆🤣بعد کم کم قبول کردم این بچه ی منه باید خودم مراقبش باشم و گردن بگیرمش.اونجا بود که کمرم شکست🤣🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

ببخشید عزیزم❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شدن یه حس عجیب غریبه میگم عجیب غریب چون فقط وقتی مادر بشی درکش میکنی که دیگه کامل برای خودت نیستی ۲۴ساعتی باید مراقبش باشی تو خواب بیداری مراقب تغذیه رشد سلامتیش.... با اون بچه ادم هر روز بزرگ میشه هر روز پخته تر میشی یهو بخودت میای میبینی ااااا چقدر عوض شدم پر از،مسئولیتی دیگه

بچه داشتن حس خیلی قشنگیه خالصترین و نابترین عشق دنیا عشق مادر به فرزندش از،زمان بارداری عاشقی بفکرشی تا وقتی اخرین نفسات رو میکشی 

وقتی بچه میاد زندگی کلی تغییر میکنه  اما کنار تغییراتش قشنگ میشه امید و برنامه و نظم و دلگرمی .... همه چی میاد

الهی همه اونایی که دلشون بچه میخواد خدا زودتر بهشون بچه بده حس خاص مادرشدن رو تجربه کنن 

خیلی شیرینه

من عاشق  اون 9 ماه که توی شکمم و اون 3 ماه و 9 روزی بودم که بچه ام پیشم بود و باهاش زندگی کردم.

با هیچی حاضر نیستی این حس و عوضش کنی.

کاش الان پیشم بود.

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
2805
از تاپیکات فهمیدم دوقلو داریالحق که دوقلو سخته اینو راست میگی😅

مرسی بابت درکت❤️💋🍁

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ناراحت شدم😞الهی دوباره دامنت سبز شه عزیزم

انشالله

برام دعا کن خدا یه دختر خوشکله دیگه مثل دختر قبلیم بهم بده

انشاللهبرام دعا کن خدا یه دختر خوشکله دیگه مثل دختر قبلیم بهم بده

انشالله عزیزم توکلت بخدا باشه

مطمئنم ی دختر ناز خوشکل میاد تو زندگیت همه این غما و روزا رو برات شیرین میکنه❤️

انشالله عزیزم توکلت بخدا باشهمطمئنم ی دختر ناز خوشکل میاد تو زندگیت همه این غما و روزا رو برات شیرین ...

انشالله

2810