2777
2789
عنوان

کسایی که رشته حقوق خوندن میان

55 بازدید | 11 پست

بعد کارشناسی حقوق چه رشته ای خوبه ادامه داد جهت بازار کار و درآمد وو... برای یک خانم ؟ مثلا حقوق بین الملل، حقوق ثبت و اسناد یا ... ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین جدا از ازمون هایی ک بزاش وجود داره مثل وکالت سردفتری و... اگر ننطورت ارشد من جزا وجرم شناسی میخام برم اما برای خانما یکم چالشی حقوق خصوصی بین الملل تجارت بین الملل 

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳
ببین جدا از ازمون هایی ک بزاش وجود داره مثل وکالت سردفتری و... اگر ننطورت ارشد من جزا وجرم شناسی میخ ...

حقوق کیفری و جرم شناسی علاقه داری مثل من ، ولی من زیاد در بازار کارش اطلاع ندارم بعد فارغ التحصیلی . یعنی بعدش تو این رشته به چه کاری میشه مشغول شد ؟

حقوق کیفری و جرم شناسی علاقه داری مثل من ، ولی من زیاد در بازار کارش اطلاع ندارم بعد فارغ التحصیلی . ...

پرونده های کیفری یا توی دادسرا مشغول به کار میشن بازپرس و...

میتونن دفتر بزنن ؟ یا برای برسی پرونده های کیفری باید آزمون وکالت بدن ؟

ن دیگه بییم شما تو هرگرایشی فرقی نداره برای کاروکالت و دفترزدن باید ازمون وکالت بدی پذیرش بشی ۲۰ماه هم کارآموزی بعدش ازمون اختبار بعدش ایشالا پروانه میگیری دفترمیزنی

دادگستری چجوریه ؟ وکیل دادگستری منظورمه

همون دیگه گفتم ک این پروسه وکالت دادگستریه البته بستکی ب ازمون جایی ک میدید مرکز وکلا یا کانون وکلا یکم دوره کارآموزیش فرق داره

همون دیگه گفتم ک این پروسه وکالت دادگستریه البته بستکی ب ازمون جایی ک میدید مرکز وکلا یا کانون وکلا ...

آها من فکر میکردم وکالت دادگستری خودش استخدام هم می‌کنه