2777
2789
عنوان

بچها خواهرم خیلی فوضوله

113 بازدید | 8 پست

واقعا اعصابم رو خورد کرده من بابام حقوق بازنشستگیش رو دست نمیزنه کلا میده مامانم خرج خونه و اینا کنه 

بعد این خواهرم مجرده اول ماه کارت رو میگیره میریم فروشگاه خوراکی برای خونه بهریم منم میرم مامانم اصلا کاری نداره من هر چی بخام بخرم یا بردارم ولی این خواهرم نمیزارع همش فوضولی میکنه میگه نه فلان چیز گرونه فلان چیز گگرونه با اینکه مامانم یا بابام براشون قیمت مهم نیست ولی این پشیمونشون میکنه که اونا برای من نخرن پیامک حقوق بابام رو هم برای خودش زده که برای خودش بیاد من تا کارت رو میبرم خرید کنم همش به مامانم میگه کارتو بهش ندع خرج میکنه فلان قدر کشیده 

تفکراتشم که مال 100 سال پیشه مثلا من pru بودم دلم درد میکرد داشتم گریه میکردم میگه که پاشو خجالت بکاش زشته با اینکه هیچکسم جز مامانم اونجا نبود

یا من میخام برم هر کلاسی بنویسم حسودی میکنه بهم یا هر چیزی بخرم 

همشم دوستداره منو مسخره کنه هر چیزی بهش بگم رو به همه میگه 

حرفم بهش نمیشه زد هرچی بهش بگی جیغ و داد میکنه 

مثلا من ساعت 2و اینا میخابم اون ساعت 10 و 11 بعد صبح ساعت 7 بلند میشه انقدر با صدای  بلند حرف میزنه اصلا نمیگه من خابم 

واقعا خیلی بیشعوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐من فکر کردم با این رفتارش بچه باشه 

فکر میکنم مجرده و دچار وسواس شده 

فاصله سنیتون هم خیلی زیاده زیاد به پرو پاش نپیچ سعی کن بازبونت قانع کنی 

اول از هرچیزی با پدر و مادرت حرف بزن و این مسئله رو در میون بزار 

از در مهربونی برو حرفاتو بزن چون بدتر باهات سر لج میوفته حست و درک میکنم میدونم چه شرایط اذیت کننده میشه اما باید تحمل داشته باشی و با سیاست رفتار کنی 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
😐من فکر کردم با این رفتارش بچه باشه فکر میکنم مجرده و دچار وسواس شده فاصله سنیتون هم خیلی زیاده زیا ...

نه رفتارش بچگونست ولی خیلی احمقه بابا مامانم هم حریفش نیستن خیلی وحشی و سلیطه همش فحشم میده و اذیت میکنه

نه رفتارش بچگونست ولی خیلی احمقه بابا مامانم هم حریفش نیستن خیلی وحشی و سلیطه همش فحشم میده و اذیت م ...

مریضه حتما باید بره پیش روانپزشک درمان شه 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤