2777
2789

امروز رفتم دخترم رو ثبت نام کردم یک پیش دبستانی هست مهد ندارن  که طبقه اول هم موسسه زبان هستش همه چی خوب بود نیز نیمکت تخصص مربی برخورد وهزینه هم خوب بود فقط یک نکته داره این که کلاس ها طبقه زیر هم کف هست به خودشون هم گفتم فقط ازین مورد دل چرکین هستم بچه باید چهار ساعت ونیم اونجا هر روز کلاس بره گفتن هوا خوب باشه میارن حیاط یا کلاس علوم رو میارن طبقه بالا 

به نظر شما زیر هم کف هست بد نیست داخلش درست بود فقط شش پله میخورد و اینکه سرویس بهداشتی واتاق وسایل وکلاس ها پایین بودش ونکته مثبتی اینه پیش دبستانی دو زبانه هست 

حالا هر جا رفتم دیدم یک ایرادی داشت دیگه اینجا رو به خاطر دو زبانه بودن ونیز وصندای خویش انتخاب کردم ولی این نکته رو داره زیر هم کف هست 

حالا همسرم گفت عیب نداره مگه بچه روز تو آپارتمان نیست تو خونه یا جایی دیگه ببری حیاط باشه فردا آلودگی وسرما هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.