2777
2789
عنوان

رضا شفیعی آبروی جوکر رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متین ستوده که بدتره ...از وقتی ادای بانو هایده رو درآورد از چشم خیلیا افتاد

متین ستوده خوشگله

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
چ ربطی داره اخه؟بازیگرع اسمش روشه دلقک بازی چیهبعدم حرف بدی نزده اصلا اونم ی ادم مث ماها با ی زندگی ...

آخه بازیگره اینهمه پول داره واسه یه مهریه این کارا چیه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
..۶۰۰ سکه برای مهر زنه زدهنمیدونم از رو چه عقلی

۶۰۰سکه میشه چقد ؟

آخه بازیگره اینهمه پول داره واسه یه مهریه این کارا چیه

مهر زنش ۶۰۰ تا سکه بوده

حماقت کرده

نهایتا ۱۲۰ تا 

نه بابا اینا خیلی پول ندارن

فقط بعضی بازیگرای خاص و سرشناس مثل گلزار ، الناز شاکردوست و..

اینا در برابرشون هیچی نیستن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
۶۰۰سکه میشه چقد ؟

اگه اشتباه نکنم

سکه امامی ۴۴ مییلون و ۶۷۰ هزار

سکه تمام بهار آزادی ۳۹ میلیون ۳۳۰ هزار 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اگه اشتباه نکنمسکه امامی ۴۴ مییلون و ۶۷۰ هزارسکه تمام بهار آزادی ۳۹ میلیون ۳۳۰ هزار

🌹🌹