2777
2789

سلام چندماهیه عقدم رفتنی خونه مادرشوهرم اینا نامزدم میگه برو چایی بیار یا برو میوه بیار انگار ن انگار من مهمونم خودش نشسته گوشی نگاه میکنه. 

میرم تعارف میزنم ب مادرشوهرم من ظرف هارو میشورم زود قبول میکنن. دیشب خیلییی ظرف ها زیاد بود همشو شستم ب تنهایی نگاه کردم دیدم نامزدم تو اینستا داره میچرخه سرش تو گوشیه انتظار داشتم بیاد بگه کمک میخوای یا ن اصلا نمیاد. ببینه چیکار میکنم 

من خیلی ظرف شستم ولی ی بارم نیومده 

اینم بگم خونشون فقط من و نامزدم و مادرشوهرمیم  سه نفریم ولی ظرف ها خیلی زیاد درمیاره مادرشوهرم.

بهش امروز گفتم ازت انتظار دارم وقتی ظرف میشورم بیای کمکم کنی یا ببینی چیکارمیکنم گفت من از صبح سرکارم خستم در جوابش چی بگم؟ 

دیگه نشورم ظرف خونه مادرشوهرم اینا ن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره تصمیم گرفتم دیگه نشورم

الان یسری میگن ااشکال نداره و مردا این چیزارو درک نمیکنن

همش حرف الکیه

اگه شل بگیری بعدا خیلی پر رو میشن به سرت 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خانه مادر شوهرم اگر فقط من باشم حتما ظرف ها رو می شورم اگر خواهرشوهرام باشند دست نمی زنم حتی صدام کنند خودم رو میزنم اون راه. از طرفی من مادر شوهرم به ظرف شستن شوهرم حساسه وقتی پای ظرفشوییه مادرش هی میاد می‌ره غر میزنه. با هم قرار گذاشتیم مامانش هست اون دست به چیزی نزنه مامان من هست من. از نظر مادر شوهرم من وظیفه ام رو انجام می دم. اما شوهرم چنان عزیز شده پیش خانواده من که بیا و ببین. 😡

اره ولی دیگه نمیخوام بشورم تا بفهمه با مهمون چجور رفتار میکنن

دقیقا کاری که فکر می کنی درسته انجام بده. خیلی از ما تو خانواده های بزرگ شدیم که دخترا از ۹ سالگی کار خانه می کردند پسرها دستور می دادن و آب هم براشون می بردند. برای خیلی ها این رفتار عادیه‌. برای تعداد کمی عادی نیست. شما و نامزدت با هم تفاوت فرهنگی دارید و این مسئله را باید با هم حل کنید. 

اخه میگی فقط سه نفرین ما جایی مهمونیم میریم طرفا میریم میشوریم دیگه خونه مادرشوهر که چیزی نمیشه

حالا مادرشوهرت غذا درست کرده تو ظرفا رو بشور ادم دعوا که نداره با کسی منم اگه خواهر شوهرم باشه نمیرم بشورم ولی زشت نیس من باشم بعد مادرشوهرم با اون سنش پاشه ظرف بشوره

2810