2777
2789

همه ارزوم و دلم لک اینه یه ماشین درست حسابی داشتیم باهاش میتونستیم بریم مسافرت😭😭😭🥲

فقط ثبت نامی میتونیم بنویسیم ک اونم هیچوقت ب ما نمیفته فقط میرسه ب دلالا و اونایی ک ماشینو چند تا چند تا دارن یا میخوان فقط حوالشو بفروشن

نمیان بدن ب تازه عروس دومادایی ک اروزوشونه و سرمایه ای ندارن و سنشون کمه بدن 

یکی نوشته بود ب نام مادربزگم افتاده یکی نوشته بود ۵تا خریدم تو این چند سال گرونتر فروختم سود کردم کلی

دلم لک زده بعد ۲ سال ازدواج هنوز نتونستیم یا نمینوشتن یا ب ناممون در نیومد🥲🥺🥺🥺

کاش حداقل یه ۲۰۶ یا سمند داشتیم

ارزومه شوهر قشنگمو تو یه ماشین درست حسابی ببینم😭😭😭😭😭😭😭

کاش میتونستم پول از خونوادم بگیرم خودم بخرم براش ولی حیف ک قبول نمیکنه اصلا

مگه چی کم میشد یه ماشینم ب ما میدادن میتونستیم تا همین بغل بریم با ماشین خودمون

ماشینمون اصلا امنیت ندازه اجازه نمیدن باهاش جایی بریم میگن تصادف کنین مچاله میشین حقم دازن😭😭😭😭😭😭

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
وااا خب سمند بخریدحالا صفرم نبود نبود مهم نیستماشین خیلی خوبیه . حتی مدل ۹۲ به بالا

اونم نمیتونیم بخریم حتی

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم نمیتونیم بخریم حتی

انشالله میخرید عزیزم❤️😍

مگه اول زندگی آدما چی دارن ؟؟؟

من و همسرمم همه چیو باهم دوتایی جمع کردیم

برای شماهم همینطور میشه 

مطمئن باش یروزی دست رنج اینهمه سختی هاتو

میبینی و ذوق میکنی .... همه چی آهسته آهسته..

صبر داشته باشه .... روزی دست خداست ❤️✨️🌹

در مورد قرعه کشی و دلالی حق با شماست! 

اما دگ همه ماشین‌ها مچاله میشن 

اول زندگی هم ک نباید ماشین صفر و باکلاس داشته باشین. 

ما اول زندگی با هزار جور بدبختی و نداری ی پی کی داشتیم باهاش کلی هم عشق و حال کردیم! مسافرت شمال رفتیم.

انشالله میخرید عزیزم❤️😍مگه اول زندگی آدما چی دارن ؟؟؟من و همسرمم همه چیو باهم دوتایی جمع کردیمبرای ...

آفرین! ما که ازدواج کردیم با اینکه پراید و سمند صفر خیلی ارزون بود اما پول اونم نداشتیم و ی ماشین دست دو مدل پایین سوار می‌شدیم. 

آفرین! ما که ازدواج کردیم با اینکه پراید و سمند صفر خیلی ارزون بود اما پول اونم نداشتیم و ی ماشین دس ...

دقیقاااا ماهم اوایل زندگی صفر بودیم👌

همه چیو باهم ساختیم با تلاش و سختی

انشالله همه جوون ها عاقبت بخیر بشن✨️❤️✨️