2777
2789
عنوان

دخترا شمام اینطوریم یا تنهام

158 بازدید | 9 پست

من ۱۹ سالمه خانوادم خیلی در حقم بدی کردن خیلی اذیتم کردن

شاهد تبعیض و توهین و تمسخر ونا امید کردنم ناراحت کردنم بودم

نه محبتی داشتن نه حمایتی نه توجهی 

به جای اینکه کمکم کنن بدتر خرابش کردن

الآنم منتظر جواب انتخاب رشتم امسال هر چی باشه میرم 

نمیخام بیشتر از این تحمل کنم 

هر روز بحث و دعوا هر روز  بد رفتاری هاشون بد اخلاقی هاشون 

آدم چقدر میتونه بد باشه هیچوقت نمی بخشمشون

ازشون متنفرم دیگ نمیخام بهشون فکر کنم

می‌خوام ازشون دور شم

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤
کلاً از یه سنی به بعد زندگی کردن با خانواده سخته. منم امسال قراره برم دانشگاه شهر دیگه. بیشترین انگی ...

خیلی ازشون بدم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
برو دانشگاه شهر دیگه. اینجوری فعلا یه چند سال راحتی. نباید به خانواده وابسته باشی. هر چقدر وابسته‌تر ...

اره میرم 

ولی وابسته نیستم بهشون به چیشون وابسته بشم یه مهربونی شوند!!!

اره میرم ولی وابسته نیستم بهشون به چیشون وابسته بشم یه مهربونی شوند!!!

وابستگی عاطفی منظورم نبود؛ بیشتر از نظر مالی و چیزهای دیگه... سعی کن درآمد داشته باشی و خودت کارهاتو انجام بدی. خانواده‌های اینجوری وقتی ببینن بهشون احتیاج داری، از همین به عنوان نقطه ضعف استفاده می‌کنن. یجوری فکر می‌کنن چون دارن خرجت رو میدن و کارهاتو انجام میدن، پس مختارن هر کاری که دوست دارن باهات بکنن. 

وابستگی عاطفی منظورم نبود؛ بیشتر از نظر مالی و چیزهای دیگه... سعی کن درآمد داشته باشی و خودت کارهاتو ...

آخه چیکار کنم چ کاری 

آخه چیکار کنم چ کاری

ببین به چی علاقه داری شروع کن یه چیزی یاد بگیر. من خودم تو فکرمه مثلا خیاطی یا شیرینی‌پزی یاد بگیرم. کارهای دیگه مثل فروشندگی و ادمینی و... هم میشه کرد ولی من پیشنهادم کاریه که برای خودت کار کنی. 

اره میرم ولی وابسته نیستم بهشون به چیشون وابسته بشم یه مهربونی شوند!!!

تو یه سنی این تنشا هست بلد درست میشه

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

ببین به چی علاقه داری شروع کن یه چیزی یاد بگیر. من خودم تو فکرمه مثلا خیاطی یا شیرینی‌پزی یاد بگیرم. ...

ادمینی خوشم میاد ولی بلدم نیستم