2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم بیاید

335 بازدید | 20 پست

سلام می‌خوام درد و دل کنم باهاتون حدود ۲ سال پیش من باردار بودم همسرم تو بارداری و بعدش با چند تا دختر چت و قرار یا کارگراض حتی بوده ب همه هم گفته من زن ندارم و اونارو اسکول کرده و تا الان من هیچ وقت نمیتونم دیگ اعتماد کنم از طرفی ام طلاق مو نمیده و هنوزم هنوز گوشیش و رمزش هی عوض می‌کنه واقعا دیگ خسته شدم منم حالت افسردگی گرفته بودم دوماهی هست دیگ رژیم میگیرم و باشگاه شروع کردم و هزار تا قسم و آیه ک من با کسی نیستم ولی نمیتونم باور کنم خانم ها کسی مثل من بوده من واقعا آینده ای روشن نمی‌بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم

متاسفم بخاطر قبل

خدا کمکتون کنه

اگه میگه ارتباط نداره ، خب شاید از گذشته پشیمون شده و دیگه نداره

متاسفانه تا به دخترا میگی با پسرا و مردها ارتباط نگیرین، میگن تو املی میگن افکارت پوسیده ست و....

اینم یه نتیجه! درضمن خانمایی که میگین اونایی که ما باهاشون ارتباط میگیریم مجرد هستن، اول اینکه مجرد بودن هم عواقب خودشو داره .شک نکنین

مشکل اینه رمز گوشیم بده ممکنه گوشی دوم داشته باشه و خیلی چیزای دیگ 

شما خودتو بکش بالا بعدم تو فرصت مناسب خیانتارو ثابت کن و طلاق بگیر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزممتاسفم بخاطر قبلخدا کمکتون کنهاگه میگه ارتباط نداره ، خب شاید از گذشته پشیمون شده و دیگه ندارهم ...

مرسی فداتشم نمی‌دونم ولی هنوز بهم ثابت نشده زمانی میشه ک هر وقت هر ساعت گوشیش خواستم نه نگه ولی متأسفانه همینه دیگه داره خستم می‌کنه نمی‌خوام خراب بشه زندگیم ولی باعثش میشه ک همش دعوا بیافته و جالبیش اینه ب دخترای دیگ می‌گفته من مجردم 

دقیقا خسته شدم دیگ می‌خوام ی کاری کنم فکر کنه دیگ برام مهم نیست یعنی دست ازین کاراش برداره

ببین خوب گوش کن 

بعضی وقتا آدم باید خودشو بزنه به نادونی 

سخته هااااا ولی چاره ای نداری 

خیلی عادی وانمود کن بهش اعتماد داری بذار اون گندی که باید رو بزنه تا بهتر بشناسیش و تصمیم بگیری 

اگر هم خیانتی در کار نباشه و فقط یه چت معمولی بوده از قبل که باز مشخص میشه 

زمان بده بهش بخاطر خودت میگم 

که بهتر تصمیم بگیری ، فضا بده بهش تا اگه میخواد گندی بزنه راحتتر بفهمی 

مشکل اینه رمز گوشیم بده ممکنه گوشی دوم داشته باشه و خیلی چیزای دیگ شما خودتو بکش بالا بعدم تو فرصت م ...

منم تو فکرم همین و بزرگ ترین دغدغه‌ ام پسر ۱۸ ماهه ام و خانواده ام ب شدت تو طلاق گرفتن حساس هستند چون تک فرزند هستم و امیدشون ب من 

ببین خوب گوش کن بعضی وقتا آدم باید خودشو بزنه به نادونی سخته هااااا ولی چاره ای نداری خیلی عادی وانم ...

قوربون دهنت واقعا هم همین  میدونع ک خیلی زرنگ ام مورو از ماست میکشم بیرون واقعا محتاطانه عمل می‌کنه این اذیتم میکنه

2810