2777
2789
عنوان

کسی هست رایگان بهم ریاضی درس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست

من رسشم انسانی بود فرهنگیان قبول شدم میتونم بهت یاد بدم ولی با اموزش من نهایتش بتونی امتحانت رو خوب بگیری واسه کنکور کار خاصی نمیتونی بکنی 

البته یاد دادن منظورم رفع اشکال و ایناست و مبحثایی که بلد نیستی میتونم بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مبارکباشه. دانشگاه فرهنگیان خیلی خوبه انگار از الان استخدامین شغلتون امادست

ممنون‌عربزم . درست میگید شکر خدا .

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

آره عزیزم من الان اقتصاد و روانشناسی رو در حد ۸۰ میزنم بقیه درسارو هم بد نیس خوب میزنم ولی من اصلا عربی و ریاضی رو بلد نیستم پارسال توی کنکور عربی و ریاضی رو اصلا نزدم ولی امسال گفتم بذا یکم حداقل تلاشمو کنم ریاضی یاد بگیرم چون ضریب ریاضی توی انسانی بالاعه

من تهران هستم اسلامشهر 

من شمارمو میذارم ممنون میشم توی تلگرام بهم پيام بدین فقط زنگ نزنید چون من گوشیم مشکل خورده زنگ میزنه کسی متوجه نمیشم۰۹۱۹۸۲۱۸۷۱۴

اگه وقتتون آزاده و بهتون ممکنه یکم ب منم ریاضی یاد بدین البته اینم بگم من هیچی بلد نیستم صفر توی ریاضی