2777
2789
عنوان

کسی هست رایگان بهم ریاضی درس بده

184 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من واقعا دستم خالیه اگه کسی هست بتونه بهم ریاضی انسانی سه تاپایه ی آخرو بهم یاد بده برای کنکور یا اگه هزینه ایی چیزی میخوایید مشکلی نداره ولی شماام با ما راه بیایید هزینرو بخدا ثواب داره من آرزومه معلم بشم👩‍🏫👩‍🏫😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فرهنگیان ؟ 

من امسال فرهنگیان قبول شدم . من انسانی نبودم بلد نیستم اما چیز دیگه ای کمکی چیزی میخوای حتما بگو .

چه شهری هستید ؟

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
فرهنگیان ؟ من امسال فرهنگیان قبول شدم . من انسانی نبودم بلد نیستم اما چیز دیگه ای کمکی چیزی میخوای ح ...

مشاوره یا چیزی در توانم باشه . 

عربی و زبانم خوب بود . ( البته عربی شما پیشرفته تره ) ریاضیم هم واقعا خوب بود ولی انسانی اصلا نخوندم تا حالا . 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ریاضی انسانی خیلی مبتدیه. اگر وقت داری یادش بده. در سطح ریاضی دهم رشته های ریاضی و تجربیه

باشه حتما پس تلاشمو میکنم . Pdf اش تو نت هست ؟ 

من خودم رشته تجربی بودم چون ریاضیم بد نبود امسال کنکور ریاضی دادم . پارسال که کنکور تجربی سخترین ریاضی کنکور  داشت با سوالات جدید من ۱۰ درصد زدم امسال هم ریاضی رشته ریاضی رو ۳۲ درصد زدم . حسابان هم شدم ۱۹.۷۵ 

اکر میخوایکنکور امتحان بدی اول تمرکزت روی امتحان نهاییا باشه خیلی مهمن. پنجاه درصدش اوناست

بعدببین کدوم درسا ضریبشون بالاتره.  وقتت رو بذار روی درسایی که ضریب ۴دارن بعد ۳ بعد ۲. درسایی کت ضریب ۲دارن اونایی که قویتری رو بیشتر بخون

ولی اونایی که ضعیفی هم جاهاییشو که بلدی خوب بخون کهحداقل یدونه تستش رو بزنی. 

برای کتاب هم برو کتابخونه های عمومی شهر همین اول سالی برو کتابارو بگیر 

توی تست زنی نکته ی خیلی خیلی مهم اینه که جوابتشریحی تستا رو هم بخونی. چون نکته ها توی جوتبای تشریحیه.  راه حلای تستی،  نکته اای کنکوری.  اونا رو حتما بخون خیلی مهمن.  

اکر میخوایکنکور امتحان بدی اول تمرکزت روی امتحان نهاییا باشه خیلی مهمن. پنجاه درصدش اوناستبعدببین کد ...

من برا یکی از ارشدام کلا دو هفته خوندم و اونم فقط جوابای تشریحیه تسنای سال قبل.  ولی روزی بیست ساعت فیکس خوندم.  رتبم شد ۶٠٠

اره همه ی کتاباشون هست. ان شاالله یک رشته ی خوب دانشگاه خوب قبول بشی

ممنون بابت راهنماییتون 💖

حقیقتش آموزش زبان فرهنگیان قبول شدم امسال 😅

2810