2777
2789

دیشب داداشم خیلی بی دلیل نفسش گرفت رنگ و روش سیاه شد در حد ۲۰.۳۰ ثانیه نفس نیومد بالا صدای وحشتناک از گلوش اومد بردیم دکتر از ریش عکس انداخت گفت هیچ مشکلی نداره عالیه ریه

گف فک کنم از آلرژی باشه ک فردا دوباره گفته بیا 

حالا میترسم دوباره این اتفاق رخ بده خدای نکرده 

شما تجربه داشتین دیدین؟این لحظه باید چیکار کرد ک نفس سریع برگرده؟

خاهشا کمک کنین اگ میدونین 

خدا خیرتون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودم گاهی به حالت خفگی از خواب میپرم نمیدونم کبود میشم یا نه،انگار آب دهن تو گلوی آدم می مونه

اصدا داداش من نفس ک میشد نمیتونس صدای میداد گلوش انگاری داره خفه میشه خیلی بد بود خیلی خدا از همه جوونا دور کنه 

من ک از دیشب تا الان اون صحنه از مغزم نمیره 

الانم میترسم نمیتونم بخابم یا یهو از خاب میپرم 

اره باید جیکار کرد؟

اصلا نترسید اتفاقی نمیفته یه کم آب خنک بهش بدین و بعد بهش بگید اصلا نترسه آروم باشه آروم نفس بکشه چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه حسش شبیه حس مرگه اما کشنده نیست ولی برای خودش و اطرافیانش آزاردهندست در اسرع وقت باید ببرین تراپیست تا شدت نگرفته

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

2810