2777
2789

به همه نصیحت میکنن ارایشگری خیلی خوبه فک میکنن هر کی تو این لاینه پول پارو میکنه

هر کی سالن زیبایی داره پول مفت گیرش میاد در صورتی ک نمیدونن همون سالن دار چقد از سرمایه اش بخاطر اجاره اونجا خوابیده در ماه چقد باید پول اب و برق و ‌کرایه و تبلیغات و موادو.............

در اینده ن چندان دورم ک دیسک گردن و پا و دست و چمو و کمرو اعصابو ریه و......... بفنا رفته

همینطوری از دور نگا میکنید میگید واییییی چقد این ارایشگرا مفت خورن پول الکی میزنن ب جیب پدرشون در اومده کلاسایی ک هزینه کردن وقت گزاشتن اموزش دیدن هر چند ماه باید اپدیت بشن پس نوشششش جون اون دسته از ارایشگرانی که مثل من تلاش کردن و تا مشتری راضی نباشه از خدماتش نمیذارم پاشو از در بزاره بیرون

خیلی وقتا از فشار کار و عصبی میرم زیر سرم.

ی بار از فشار عصبی تشنج کردم و دکتر گفت دیگه نباید تو این حرفه فعالیت کنی امابازم ادامه دادم 

و در اخر اگر فک می‌کنید کار راحت و بدون زحمتیه میتونید شماام تشریف بیارید 😊

تورو خدا ندونسته به کسی اطلاعات غلط ندین.

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زحمت خیلی داره ولی خدایی پول خوبی درمیارن  من دیروز رفتم ی ارایشگاه معمولی یکساعت اونجا بودم 2میلیون درامد داشت تازه میگفت نوبت دادم چن نفر میکاپ عروسی کنم واسشون ینی تقریبا 3،4میلیون دیگه  این ارزونش بود تازه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
زحمت خیلی داره ولی خدایی پول خوبی درمیارن من دیروز رفتم ی ارایشگاه معمولی یکساعت اونجا بودم 2میلیون ...

همین ادم قطعااا روزای تاریکی داشته ک الان داره برداشت میکنه

قطعا روزایی رو داشته ک خدمات رایگان ارائه میداده برای پیشرفت خودش و جذب مشتری 

شک نکنید این رو.

همین ادم قطعااا روزای تاریکی داشته ک الان داره برداشت میکنهقطعا روزایی رو داشته ک خدمات رایگان ارائه ...

با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم زحمات صنف شما بیشتر ازپرستارا و دکترای باشه که چند سال زحمت کشیدن و شاید یک دهم درامد شمارم ندارن 

با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم زحمات صنف شما بیشتر ازپرستارا و دکترای باشه که چند سال زحمت کشیدن ...

😊😊

منم به نظرتون احترام میزارم.

خیلیا حقوق کارمندی رو ترجیح میدن به شغل ازاد.

😊😊منم به نظرتون احترام میزارم.خیلیا حقوق کارمندی رو ترجیح میدن به شغل ازاد.

بله قطعا همینطوره شرایط فرهنگی و‌خانوادگی بیشتر خانواده ها در ایران به سمت درس و دانشگاهه و متاسفانه شرایط کشور به سمتی می‌ره که الان کارمندی واقعا پول و درآمدی نداره

عزیزم شما سالن داری یا توی یه لاین خاصی هستی کدوم شهری

سالن دارم و توی لایت اکستنشن مو/رنگ/بافت

فعالیت دارم خودم

اطراف کرجم