2777
2789

5ماهه این بچه خوب نشد 

هنوز استفراغ شدید 

هنوز بی قراری هنوز دل درد 

مگه نگفتن 3ماه خوب میشن دیگه 

به خدا که آوردم سرم داره از درد می ترکه 

نمی‌خوابه بخوابه هم 15دقیقه 

پاهام دیگه حس نداره از بس رو پاک گزاشتم 

اومدم اینجا که کمکم کنید 

کسی می‌دونه درمان رفلاکس نوزاد چیه 

دکتر برم اما چون وزنش خوبه دارو نمیدن

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒

نباید زیاد شیر بدی 

گهواره بخر براش

پسر من نه رفلاکس داش نه کولیک ولی تا ۳سالگی تقریبا با خاب بد پدر من در اورد 

هر نیم ساعت بیدار میشد

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرش عوض کردین؟ 

والله منم خیلی بلد نیستم  ان شاالله  خوب شه حالش و حال شما

ی خانمی تاپیک قدیمی بود انگار  چند آیه قران گذاشته بود برا آرامش مادر و بچه  کپی گرفتم اینجا میذارم ان شاءالله  برای بچه شما هم تاثیر کنه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شیرش عوض کردین؟ والله منم خیلی بلد نیستم ان شاالله خوب شه حالش و حال شما ی خانمی تاپیک قدیمی بود ا ...

5مرتبه صلوات
1بار سوره زلزال
1 بار  آیت الکرسی

آیه 62 سوره یونس  💫32 مرتبه 💫
أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿٦٢﴾

آگاه باشید! یقیناً دوستان خدا نه بیمی بر آنان است و نه اندوهگین می شوند. (۶۲)

آیه 11 سوره کهف
فَضَرَبْنَا عَلَىٰ آذَانِهِمْ فِي الْكَهْفِ سِنِينَ عَدَدًا ﴿١١﴾

پس سالیانی چند در آن غار، خواب را بر گوش هایشان چیره ساختیم. (۱۱)

آیه 18 سوره آل عمران
شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿١٨﴾

خدا در حالی که برپا دارنده عدل است [با منطق وحی، با نظام مُتقن آفرینش و با زبان همه موجودات] گواهی می دهد که هیچ معبودی جز او نیست؛ و فرشتگان و صاحبان دانش نیز گواهی می دهند که هیچ معبودی جز او نیست؛ معبودی که توانای شکست ناپذیر و حکیم است. (۱۸)
سوره اسرا آیه 110
قُلِ ادْعُوا اللَّهَ أَوِ ادْعُوا الرَّحْمَٰنَ ۖ أَيًّا مَا تَدْعُوا فَلَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ ۚ وَلَا تَجْهَرْ بِصَلَاتِكَ وَلَا تُخَافِتْ بِهَا وَابْتَغِ بَيْنَ ذَٰلِكَ سَبِيلًا ﴿١١٠﴾

بگو: خدا را بخوانید یا رحمان را بخوانید، هر کدام را بخوانید [ذات یکتای او را خوانده اید] نیکوترین نام ها [که این دو نام هم از آنهاست] فقط ویژه اوست. و نماز خود را با صدای بلند و نیز با صدای آهسته مخوان و میان این دو [صدا] راهی میانه بجوی. (۱۱۰)
سوره توبه آیه 128

(سوره توبه با بسم الله الرحمن الرحیم شروع نمی‌شود)

لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ ﴿١٢٨﴾

یقیناً پیامبری از جنس خودتان به سویتان آمد که به رنج و مشقت افتادنتان بر او دشوار است، اشتیاق شدیدی به [هدایتِ] شما دارد، و نسبت به مؤمنان رؤوف و مهربان است. (۱۲۸)
سوره طلاق آیه 3

وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا ﴿۳﴾

و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس است‏ خدا فرمانش را به انجام‏ رساننده است به راستى خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى مقرر كرده است (۳)

و در پایان

5بار صلوات بفرستید

💐💐💐💐💐💐

این برنامه را هر شب انجام دهید تا خود و فرزندتان به آرامش برسید. انشاالله
بسیار مجرب است و توکل به خدا اثرش را خواهید دید
الهی آمین
🤲🤲🤲🤲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شیرش عوض کردین؟ والله منم خیلی بلد نیستم ان شاالله خوب شه حالش و حال شما ی خانمی تاپیک قدیمی بود ا ...

ممنونم عزیزم 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒
ممنونم عزیزم

خواهش. گلی