2777
2789
عنوان

امروز یه گوشواره خریدم طلا

533 بازدید | 25 پست

خودشو گذاشتم قسطی خریدم هر قسط ۸۰۰تومن سود داره گوشوارم تقریبا ۱۲گرم بود ۶گرمشو دادم خودشم گذاشتم برا ضمانت ۶گرم دیگشم تو دوماه صاف میکنم بنظرتون کار خوبی کردم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به قیمت روز حساب نمیشه و رو قسطش میکشن

اگ داری واسه پس انداز طلا میخری اینکارو نکن

همیشه سه گرم شش گرم بخر با قیمت خیلی پایین سود اجرت پایینی بگیرن ازت اینجوری ضرر هم‌نمیشه برات

نه به قیمت روز حساب نمیشه و رو قسطش میکشن

اینجوری خیلی ضرر میکنی 

اندازه همون ۶ گرم مبخریدی 

تا دوماه این پولی که میخوای قسط بدی رو جمع میکردی با سودش 

قطعا می‌تونستی بیشتر از ۶ گرم دوباره بخری 

اگرم یکم بالا می‌رفت نهایت همون ۶ گرم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلاروک بهتون نداده دوماهه دیگم میخوای باکلی سود برگردونی پولوبهش من بودم صبرمیکردم دوماه دیگ پولمومیبردم بدون سودمیخریدم یاقدهمون ۶ گرم پولم مبخریدم باقیشودوماه دیگ چون ب حالم فرقی ک نمیکردطلام دست اون موند

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی

میخوام کم کم طلا قسطی بخرم حساب کردم اگر طلا همینجوری بمونه دو سال دیگه اینموقع غیراز طلاهای خودم که الان حوالی ۳۷۰گرم و فقط طلاهای قسطی که خریدم هل هوش ۲۵۰تا۳۰۰گذم دیگه طلا دارم وقتی شد یک کیلو طلا همه اش با هم طلا فروشی کوچیکی بزنیم منو و شوهرم یعنی فعلا فقط تو ذهنم اینه طلاهای ریز بیاریم 

اینجوری خیلی ضرر میکنی اندازه همون ۶ گرم مبخریدی تا دوماه این پولی که میخوای قسط بدی رو جمع میکردی ب ...

طلا از مرز ۵میلیون که گذشت که چیز دیگه ایی نمونده بگذره من کلی سود میکنم خودمو به طلا بدهکار میکنم به ریال بی ارزش پرداخت میکنم

طلا داره میره بالا گلم

عزیزم هرقدم بره بالا باز ب اندازه اون سودی ک دادی اجرتش نمیشد من خودم همیشه طلای دست دوم میگیرم براپس انداز ضررنمیکنم کارخوبی کردی طلاخریدی مبارکت باشه گلم

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40