2777
2789
عنوان

چرا همه اولیا دوست دارن بچه هاشون جلو بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 62 پست
بچه ریزه میزه من ردیف آخر کنار دیوار... بغل یک دختر چاق قد بلند نشسته بود... خیلی خاطره بدی از مدرسه ...

عزیییزم 

بغل دستی مهمه من تو مورد بغل دستی حق میدم به مامانا 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مامان منم اینجوری بود 😂ولی من چشممو عمل کرده بودم نباید بهش فشار میومد. باید جلو میشستم. خیلی از عی ...

الهی بگردم😞مثل پسرمن که عینکی...گاهی معلم جابه جاش میکنه میادمیگه مامان به بغل دستیم میگم برام بلندبخوونه چی پاتخته نوشتن! 

جالبه این واموندت رو روچشم بچه میبینی نیازنیست من بیام بگم جلوبشینه که گاهی میزای دیگه میگذاشتن بچه مو... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا عقب بهتر دید داره معلم مخصوصا وقتی معلم روی سکوی جلو میشینه. اگه سکو باشه ردیفهای اخر تو دیده ...

دقیقا معمولا جلو توجه من کم تره عادت کردم حواسم به ردیفای اخر باشه 

بمیرم الهی خاک تو سر اون معلم بی عرضه

بخدا چند روز مریض بود پارسال  دوهفته نرفت مدرسه تو این دوهفته اینقدر درسش خوب شد چون تو خونه با اینکه مریض بود خودم یادش میدادم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الهی بگردم😞مثل پسرمن که عینکی...گاهی معلم جابه جاش میکنه میادمیگه مامان به بغل دستیم میگم برام بلند ...

هر سال طبق بخشنامه عینکی ها باید ردیف اول یا نهایتا دوم‌ بشینند

واسه ۴۳ نفر مگه میشه چینش کرد؟ اونم یه کلاس فسقلی مجبوری فقط بچپونیتا خرخره معلم دانش اموزه ... وای ...

وای گفتیا امسال یه مدرسه به شهرک مااضافه شده مدرسه پسرم یه تعدادی روفرستاده اونجا،اونجاهنوزجاداره به حدنصاب برسه اما مدیربه خاطراینکه دوتامعاون بگیره تعدادو از۵۰۰تانمیاره پایین،پارسال ۷۰۰وخورده ای بودن دوراول،حالااینش مهم نیست مدرسه۱۸تاکلاس داره بین اول ودوم وسوم تقسیم کرده بودن هرمقطع ۶کلاس۴۰نفره بود حالاکه دانش آموزاکم شدن مدیر یه کلاسوخالی گذاشته۵تاکلاس کرده هرکلاس۳۵تا 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بخدا چند روز مریض بود پارسال دوهفته نرفت مدرسه تو این دوهفته اینقدر درسش خوب شد چون تو خونه با اینک ...

اون‌ مدرسه مدیر معاون‌ نداشت ورود کنه ببینن بچه رو زمینه 

عجب معلمایی بچه خودشو میذاشت تو گردو خاک که این بچه رو گذاشته

الهی بگردم😞مثل پسرمن که عینکی...گاهی معلم جابه جاش میکنه میادمیگه مامان به بغل دستیم میگم برام بلند ...

طفلکی. من معلمم منو میبرد یهو عقب کلاس جا به جا میکرد. یادمه مامانم سریع میرفت میگفت. دیگه فهمیده بودن نباید منو جا به جا کنن چون مامانم بالاسرشونه. منم چشمم اینجوریه که اگه فشار بیاد باد میکنه. هنوزم همینجوریه. معلم باید خودش شرایط بچه رو بسنج که بهش ظلم نشه

و خدایی که در این نزدیکیست 
هر سال طبق بخشنامه عینکی ها باید ردیف اول یا نهایتا دوم‌ بشینند

نه معلم پسرمن خیلی جابه جاشون میکرد🤦‍♀️

جالب اینکه ازهمه کوتاهترهم هستش

هم پسرم هم دخترم چون نیمه اولم هستن نسبت به دوستاشون جثه هاشون ریزتره... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اون‌ مدرسه مدیر معاون‌ نداشت ورود کنه ببینن بچه رو زمینه عجب معلمایی بچه خودشو میذاشت تو گردو خاک که ...

نه تازه مدیر می‌گفت 14سال سابقه داره این معلم بهترینه ولی هم معلم وهم مدیر طرف بچه های بودن ک خانوادهاشون باج ب مدیر معلمان میدادن مثلا بعضیا از خانواده ها کشاورز بودن میدید با گونی هویج میومدن میذاشتن تو ماشین معلم ک آوردم برات آب هویج بگیری یا توری پیاز 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وای گفتیا امسال یه مدرسه به شهرک مااضافه شده مدرسه پسرم یه تعدادی روفرستاده اونجا،اونجاهنوزجاداره به ...

والا بالای ۲۵ ظلم به دانش آموزه 

ولی اینا نمیفهمن .. فکر میکنن شاگرد کم باشه معلم بیکار میشینه . 

درصورتیکه بچه حیف میشه تو کلاس ...مخصوصا پایه های کوچیکتر که باید توجه زیاد باشه 

معلم خودشو پاره هم بکنه به هر شاگرد یه انگشت معلم هم نمیرسه .

در کلاس رو باز میکنی فقط کله هست گوشت تا گوشت ادم نشسته... واسه اومدن پای تخته جای پا پیدا نمیشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اره بچه ها خودشون باهم دیگه راضی میشن ک کجا بشینن پدرمادران ک دنیاشونو خراب میکنن ک. اینکارو نکن با ...

بعضی وقتا مادراواقعا حق دارن پارسال یکی ازهمکلاسیای پسرمن دم به دقیقه وویس میفرستاد پیام میداد توکلاس همش حرف میزد من واقعااعصابم بهم ریخته بود مادرگرامی یه تبلت داده بوددستش چکم نمیکردبچه روانقدرفیلمای چرت وپرت میفرستادساعت۷صبح۱۲شب منم مجبورمیشدم به بچم بگم باهاش قطع رابطه کن به پسرم گفتم بهش هشداربده خودشوجمع کنه وگرنه بلاکش میکنم گفته بودمادرت نمیتونه منم بلاک کردم هی التماس میکردتوروخدابه مامانت بگو دربیاره منوازبلاک بعدافهمیدم به بیشتربچه هاهمینجوری پیام میداده

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
طفلکی. من معلمم منو میبرد یهو عقب کلاس جا به جا میکرد. یادمه مامانم سریع میرفت میگفت. دیگه فهمیده بو ...

من میگفتم بازهفته ی بعدبچه میگفت مامان منوگذاشته میز سوم یاچهارم بازمیگفتم بازیه هفته جابه جامیکردهفته ی بعددوباره! 

انگارمیخوان بگن دخالت نکن

درسشم خوبه بچه منم دیگه اخراش بیخیال شدم گفتم وقتی دوسه بارگفتم گوش نمیده یعنی ارزش نداره حرفت برش نداره منم دیگه نمیگفتم... 

2810