2777
2789
عنوان

کیا فردا کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 68 پست
کلاس اولی ما از پس فردا باید بره😁امیدوارم به همشون خیلی خیلی خوش بگذره و عاشق مدرسه بشن(که بعید می ...

تو نت کلی متن های خوشگل هست

فقط جان من ننویس کلاس اولی شدنت مبارک که خزززه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا پسرام دوقلو هستن میرن کلاس دوم.استرس اینو دارم دعوا نکنن و اذیت نکنن.چون پارسال ک حسابی کلاف شدم کلی بچه ی شیطون داره مدرسه شون

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

منم کلاس اولی دارم امشب براش کفش گرفتیم همه چی نو نواره و کلی ذوق داره،کیف و لباساش و مرتب کردم و نگرانی خاصی ندارم خدارو شکر خودش رو همه چی مسلطه و مدرسه خوبیم داره،یکم نگران دوییدن و زمین خوردنشم که اونم دیگه چاره ایی نیست   

مگه سوسول بارش اوردی؟نگران چی هستی منم کلاس اولی دارم

اره خیلی سوسوله 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
دختر قشنگ منم فردا کلاس اول میره.فداش بشم انگار تا دیروز بود تو شکمم🤭☺️☺️اللهی ک همه ی بچه ها سلامت ...

من صبحونه رو خونه میدم بهش و برای زنگ تفریحم کیک میذارم با بطری آب ،میوه و لقمه نمیخوره نمیذارم براش.

منم تاپیک اخرم در رابطه با بچه کلاس اولیه نظرات را بخون شاید برات مفید باشه استرست را به بچت انتقال ...

سه تا زنگ تفریح دارن سیب و موز ،شیرعسل،بیسکوییت،صبحانه و نهارم خود مدرسه میده

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

تمام اینهایی که گفتین چالش هایی هست که باید خودش باهاش دربیوفته و کم کم یاد بگیره ؛ از بچه ها تقلید میکنه و وقتی خودش تنها بدون شما باشه اتفاقا کاراشو سعی میکنه خوب انجام بده بچه ها همیشه دلشون قرصه به مادر که کاراشونو میکنه این مواقع دیگه باید هلشون بدین جلو تا راه بیوفتن

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
پسرمنم میره ولی خیلی بی ادب حرف میزنه وشدیددست به زن داره هردکتری بردم نتیجه نگرفتم خیلی نگرانم

برعکس پسر من.خیلییی با ادبه خیلی هم مظلومه میترسم از پس خودش بر نیاد