2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

112 بازدید | 10 پست

بچها من یسوال داشتم بنظرتون واسه زیست فیلم فرهمندنیا ببینم یا درسنامه ی ایکیو بخونم؟

زیستم یکم ضعیفه امسالم‌کنکور دارم 

فیلم ک میبینم وسواس دارم دوس دارم درسنامه هم بخونم 

بنظرتون فیلم با درسنامه؟!!

هر دوش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تستارو خوب نمیتونم بزنم. وقتی درسنامه میخونم اوکی میشم😐

قرار نیس تو خونه خوب تست بزنی تو خونه اموزشی میزنی

یعنی باید غلط بزنی و خوب تحلیل کنی یاد بگیری و تو ازمون اشتباه نکنی

اگ تو خونه اشتباه زدی خوشحال باش 

به جای درسنامه خود متن کتابت رو بعد فیلم شخم بزن بعد واسه خودت کنفرانس بده

اصلا هدف از زدن تست های اموزشی همین پیدا کردن اشکالات و نوشتن نکات تو کتاب هست 

از تست های اشتباهت نترس عوضش هر تست اشتباهی که میزنی فرداش دوباره تکرارش تا مشکلت حل بشه 

ولی اینکه هم درسنامه و هم فیلم تو سال کنکورت باشه تایم زیادی ازت میگیره

من مطمعنم اگه یرنامت مرور محور بشه تعداد اشتباهاتت خییلی کم میشه

به جای درسنامه خود متن کتابت رو بعد فیلم شخم بزن بعد واسه خودت کنفرانس بدهاصلا هدف از زدن تست های ام ...

الان نظر تو فیلمه؟اخه فیلم میبینم نکات زیاد از شکلا نمیگه.. خودم موشکافیِ ای کیو رو میخونم قشنگ شگلارو تحلیل کرده

نمیدونم چیکار کنممم

الان نظر تو فیلمه؟اخه فیلم میبینم نکات زیاد از شکلا نمیگه.. خودم موشکافیِ ای کیو رو میخونم قشنگ شگلا ...

من خودم اول فیلم مبینم 

خوب قطعا تو فیلم همه نکات رو نمیگن اصل زیست خوندن به تست زدنه 

ببین اینطوری بخون زیستتو 

اول به شکل روزنامه وار یه دور سریع رو خوانیش می کنی بعد فیلمتو ببین بعد از فیلم خود کتاب درسی زیستو بردار شروع کن به کنفرانس واسه خودت اگه نتونستی کنفرانس بدی یعنی یادش نگرفتیی دوباره فیلمتو ببین بعدش کتابت رو نکات مهم رو هایلایت کن بعد واسه دفعه اول 15 تا 25 تست اموزشی بزن و تست های غلطت رو دورشون خط بکش یادت نره یان تعداد تست رو دونه به دونه تحلیل کنی و نکاتشون رو تو کتاب بنویسی 

روز بعد قبل از شروع تست های جدید اول تست های اشتباه روز قبلت رو بزن کلا این رویتین رو واسه خودت داشته باش قبل از شروع تست ها و مبحث جدید تست های اشتباه روز قبلت رو بزن

اما اگه درسنامه بخونی بعد از مدت کوتاهی مثلا یک ماه بعد درصد خبلب کمی از اون نکات تو ذهنت می مونه