2777
2789

منم میخوام برنز کنم 

بعضی وقتا مجبورم حجاب بگیرم چادر بپوشم بنظرتون بد نمیشه چون حس میکنم با چادر مشکی سفید خوبه

یه گره افتاده به کارم میشه صلواتی بفرستی حل بشه امسال برم سرکارم ؟🥲مرسی از دعای قشنگت آرزوهات خاطره بشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا همه برنزه میکنن

این کار واسه چندسال پیش بود الانا دیگه مد نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

تو محیط کار و باشگاه دوستام و همکارام فکر میکردن رفتم سولار ☺️😍

بنظرم جذاب هست یکی از همکارام رفت جذاب شده از نظرم پوستش یکم روشن بود 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه اتفاقا همه برنزه میکنن

اینورا اینطور نیست🫠😂 ولی خب چرا سفیدا میخوان برنز کنن، برنزا میخوان سفید کنن، الان من خودم سبزه رو به سفیدم بعد دنبال راهیم سفید تر شم😁😂

....💖!
واقعا؟چه‌خوبراهی برای سفید شدن هست؟

استفاده از لایه بردار و کرم های روشن کننده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خیلی تغییر میکنه یا کم؟

یک تا دو درجه میشه روشنتر شد

هیچکس از چیزی که هست راضی نیست واقعاراهی هست برای سفید شدن به نطرت؟

نه والا راهی ندارم😅😂 ولی خب دلم میکشه سفید باشم البته عیب نداره باید به رنگ خودم راضی باشم دیگه🥲😂

....💖!