2777
2789
عنوان

سقط تو هشت هفته

59 بازدید | 7 پست

دوستان سلام.من تازه وارد نی نی سایت شدم.لطفا در مورد تایپیکم هرکی چیزی میدونه بگه.

من یه دختر چهارساله دارم.هشت هفته باردار بودم که روز دوشنبه 26ام رفتم سونو و گفت هم هماتوم کوچیک داری هم ضربان نداره همم سنش شش هفته ودوروزه...خونریزی هم نداشتم.روز بعد سه شنبه شب به خونریزی افتادم و پنج شنبه با درد خیلی وحشتناکی راهی بیمارستان شدم.دکترسونو کرد گف اومده پایین داره سقط میشه.بعد نگاه کردتومانیتور رو گف یه چیز دیگه هست و یکم فکر کرد وگف فعلا صبر کن پنجاه پنجاهه... گف دردتو با شیاف ساکت کن و بروخونه صبرکن.امامن هرچی شیاف گذاشتم دردم ساکت نشد به حال مرگ افتاده بودم دکترا هم میگفتن اصلا دهانه رحمت باز نیست.داشتیم میومدیم که بیابم خونه همونجا یه چی افتاد ورفتم دستشویی دیدم دفع شد.حالا سوال من اینه اگه دهانه رحمم بازنبوده چجور اونقدر زود سقط شد؟ سونو چی میتونه دیده باشه که گف صبرکن وسقط نکن اینقدر حالم بد بود که اصلا نپرسیدم؟ الانم تو نقاهت بعد سقط هستم

خدا کمکت کنه❤

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

دیگه در حدی یه تیکه کوچیکه . نیاز نیست دهانه رحم ۷-۸سانت باز بشه

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمکت کنه❤

ممنون.من گریه هامو این چند روز کردم.دیگه بخاطر دخترم باید برگردم به روال قبل.فقط یه چیزایی خیلی برام عجیبه.چرا سونو اون چیزو گفت و چرا میگفتن دهانه رحمت بسته س اما ظرف نیم ساعت بعد سقط شد

ممنون.من گریه هامو این چند روز کردم.دیگه بخاطر دخترم باید برگردم به روال قبل.فقط یه چیزایی خیلی برام ...

والا نمیدونم

خیلی تخصصیه

فقط باید بعدش سونو شی ببینی بقایا باقی نمونده باشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

یک هفته دیگه دوباره برو سونو ببین چیزی مونده یا نه .. تا اون موقع هم چیزای سقط آور بخور که اگه چیزی هم مونده باشه دفع بشه .. تخم شوید بگیر بجوشون آبشو از صافی رد کن با یه تیکه نبات بزرگ صبح ناشتا یه لیوان بخور خیلی مؤثره توی دفع