2777
2789
عنوان

من الان چی کار کنم فردام یک مهره

326 بازدید | 26 پست

اول یه مدرسه دیگه ثبت نام کردم و کتاب و تجربی تو سایت ثبت کردم الان یه هفته است تغییر رشته دادم به ریاضی الان تو سایت همون برام ثبته مدرسه ی جدیدم که رشته ی ریاضی ثبت نام کردم گت درستش میکنیم و خودش تو سایت درست میشه من الان خیلی استرس دارم به مدیرمم پیام دادم و گفتم براش گفت جای نگرانی نیست مشکلی هم نیست استرس نداشته باش درستش میکنیم تروخدا بگین مشکله؟چیکار کنم من؟ کی درست میشه؟ من دیر تر از بقیه دانش آموزا کتاب میگیرم؟؟؟

مدیر میگه درست میشه الان دقیقا نگران چی ای 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب چرا الکی به خودت استرس وارد میکنی. مدرسه گفت مشکلی نیست خوب خیالت راحت باشه حالا یکی دو هفته دیرتر کتاب بگیری چه اتفاقی میفته از دوستات میگیری. میتونی بگی از کتاب عکس بگیرن برات بفرستن یا از یکی کتاب سال گذشته رو بگیری

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

یادش بخیر.منم اون زمون به هوای قبول شدن از تجربی رفتم کتاباشو خریدم.حتّی شروع کرده بودم داشتم زیست می خوندم که فهمیدم به خاطر نمره ی ریاضیم نمی تونم بخونم.😬 کتابا رو پس دادم و رفتم انسانی.بقیه ی نمره هام خوب بودنا..فقط ریاضی 😅

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
دختر خوب چرا الکی به خودت استرس وارد میکنی. مدرسه گفت مشکلی نیست خوب خیالت راحت باشه حالا یکی دو هفت ...

مشکل اینه تنهام هیچ کدوم از دوستام اونجا نیستن میترسم که با کسی نتونم صمیمی شم و کمک بگیرم 

راهی نیست مثل بقیه زودتر کتابامو بگیرم؟

یادش بخیر.منم اون زمون به هوای قبول شدن از تجربی رفتم کتاباشو خریدم.حتّی شروع کرده بودم داشتم زیست م ...

من تجربی آوردم ولی بعدش رفتم ریاضی نمونه دولتی وگرنه همون تجربی میموندم 

مشکل اینه تنهام هیچ کدوم از دوستام اونجا نیستن میترسم که با کسی نتونم صمیمی شم و کمک بگیرم راهی نیست ...

نگران نباش همه چی درست میشه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
2810