2777
2789
سلام خانما......من توی خردادماه بدلیل خونریزی شدید و خطر سقط بچه توی اوایل 6 ماه مجبور شدم نرم سرکار الان بیمه حاضر نیست مدت قبل از زایمانمو بعنوان استعلاجی قبول کنه چرا؟؟؟؟؟ با توجه به اینکه من مشکل جفت سرراهی پیدا کرده بودم و خونریزی.......و از طرفی من سال 87 نیز یه جنین 8 ماهه از دست داده بودم..این سری تحت مراقبتهای مکرر دکترم بودم........بیمه میگه کارند قراردادی استعلاجی نداره اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم مشکل من حقوق نیس...مشکل من مرخصیه زایمانمه که میخام همون 6 ماه رو بگیرم یا حتی اگه یکماه دیگه هم بهم مرخصی بدون حقوق هم بدند راضیم اخه نینی من الان تازه وارد4 ماه شده من چه جوری بزارمش مهد؟؟؟؟؟اخه شیر خودمو میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرخصی زایمان به بیمه مربوط نمیشه به اداره اتون مربوط میشه. منم قراره هفته دیگه زایمان کنم و مرخصی زایمان میگیرم البته هنوز برگه رو ندادم چند روز دیگه می فرستم اداره.
درسته 6 ماه مرخصی کمه کاش حداقل 1 2 سال مرخصی میدادن
این نیز بگذرد .....
نه دوست عزیز اصلا ربطی به قراردادی بودنتون نداره .. شما باید قبل از اینکه وارد مرخصی زایمان می شدید استعلاجی تون رو اعلام می کردید.. منم شهریور زایمان کردم و از خرداد وارد مرخصی زایمان شدم ... به نظر من بهتره از همون تاریخ مرخصی تون رو ثبت کنید و از استعلاجی استفاده نکنید منظورم اینه که مستقیما از همون خرداد وارد مرخصی زایمان بشید و بعد با کارفرما صحبت کنید و ازشون یک ماه مرخصی بدون حقوق بگیرید .. مرخصی بدون حقوق اصلا ربطی به بیمه نداره چون شما نمیخوای ازشون پول بگیری که ! امیدوارم موفق بشی من که قید کار رو زدم! گناه داره طفلک بچه با این سن کمش تو مهد بمونه یا بسپریش دست کسی ... بازم سوالی بود در خدمتم
اخه مزگان جون من مجبور شدم بخاطر وضعیتم زودتر برم مرخصی..........یعنی من همون موقع باید نامه استعلاجی رو میدادم به شرکت یا به بیمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبق قانون 6 ماه مرخصی من الان تمومه و باید برم سرکار
آره اول باید برگه مرخصی زایمان فکر کنم همراه با مدارک ( البته اینو باید از شرکتتون بپرسید) بفرستید بعد شرکت شما کارای خودش انجام میده یعنی میفرستند امور مالی و این چیزا رو
این نیز بگذرد .....