2777
2789
عنوان

ویار ندارم هنوز 😐 چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 30 پست

وای امروز صبح هوس شیرینی کردم اونم برنجی اونم از نوع خونگی 

بنده خدا شوهرم به دوساعت توی گوشی گشت یه شیرینی خانگی پیدا کرد رفت برام گرفت 

آدرس هم اون سر شهر میخواستم گریه کنم دهنم خشک شده بود رفتم به تیم ساعت گرفت آرود بعد من چیکار کردم؟

شیرینی نصف کردم نصفش خوردم نصفش بو کردم چه بوی خوبی داشت 🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرم اول کپ کرد گفت جدی اون کولی بازیا برای یه نصفه شیرینی بود؟؟؟الان هیچی نمیخوری ازش ؟چایی بیارم برات بخوری؟ بعد نیم ساعت  گذشت گفت الان قراره ۸ ماه اوضاع همین باشه دیگه اره؟

گفتم بله اون موقع که بچه خواستی 🤣بفکر الانشم باید میبودی

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ممکنه من پسر حالت تهوع شدید داشتم. بعدش حامله شدم دختر بود توی کل بارداری یک دونه قرص خوردم اصل ...

وای خداکنه دختر باشه 🥺 البته اول از همه سالم باشه 

ولی دختر باشه شوهرم خیلی خوشحال میشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

وای امروز صبح هوس شیرینی کردم اونم برنجی اونم از نوع خونگی بنده خدا شوهرم به دوساعت توی گوشی گشت یه ...

بابا تو نفست از جای گرم بلند میشه هوس غذا چیه اخه

ما یه ویاری داشتیم دماغمون حساسسسس شده بود 

روزی سه بار عق میزدم من ۴ ماه اول بارداریم ۵ کیلو کم کردم باورت میشه هفته ای ۴ بار سرم میزدم زنده بمونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

پناه بر خدا از حاملگی های الان ...😐

حالا من نمیدونم واقعا اینجوریه که یه چیزو بخوان و بهش نرسن نمیتونن تحمل کنن؟ من امشب از کنار سوهان پزی رد شدم چنان مست شدم که نگو

شوهرم گفت بخرم برات؟ گفتم نه بابا چاق میشم ول کن 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید یک سوال کسی می دونه  تاپیک و پیام شخصی که بد جور و زشت عنوان زده یا نوشته ما بخواهیم گزارش بزنیم. خود طرف می فهمه ؟ گزارش زده شده از طرف من ؟چه طوریه من وارد نیستم

معجزه شکر گزاری
چند ماهی الان ؟

۶ هفته میشه ماه دوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید یک سوال کسی می دونه تاپیک و پیام شخصی که بد جور و زشت عنوان زده یا نوشته ما بخواهیم گزارش بز ...

نه خود طرف متوجه نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۶ هفته میشه ماه دوم

انشاالله دختره مال شما اگه زود تکون بخوره دختره اگه نه پسره مال من دختر سه ماه و نیم حس می کردم تو شکمم حس می کردم صدای نبض رو تکون می خوره آروم 

معجزه شکر گزاری