2777
2789

بچه اولم تو ۱۹ سالگیم بدنیا اومد ۱_بیمه تکمیلی نداشتیم واوایل کرونا بود وهمسرم ۵ماه بود بخاطر کرونا بیکار بود پولم نداشتیم

۲_خیلی بی تجربه بودم اصلا نمیفهمیدم فرق سزارین وطبیعی رو کمردرد داشتم(که بعدا فهمیدم ۲تا دیسک خفیف داشتم )فک میکردم بیحسم کنن کمر درد بدتر میشه

۳_وزن بچمو نمیدونستم نزدیک ۴ کیلو بود وهمه گفتن طبیعی بهتره

بالاخره رفتم طبیعی درسته دردش زیاد بود ولی موقع بدنیا اومدن دردامم تموم شد من فقط بچم زردی داشت موندم ۳ روز بیمارستان همشم نشسته اصلا اجازه دراز کشیدن نمیدادن

میگفتن خوابت میگیره بچه از بغل میفته پایین!!!!!!واینباعث شد کل بخیه هام قبل جوش خوردن بیفته و من همونجوری یکمش جوش خورد وتمام

بقیش در پست بعدی

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

اما اینم دختره وشوهرم میگ حتما سومی رو هم میخوام ک ی پسر داشته باشم

پس من یه زایمان وبارداری هم در پیش دارم

الان تکمیلی داریم

وصعمونم نسبتا خوبع

بنظرتوک برم طبیعی یا سزارین؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من بچه دومم رو دو هفته پیش سزارین شدم، میگفتن سزارین دوم سختتره الان به عین دارم میبینم، هرروز یه درد جدید دارم، سزارین اول بعد چندروز سرپا شدم

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

من چنتا دلیل دارم

میگم اگ برم سزارین سومی هم سز میشه پس دوبار از دو قسمت شکمم پاره میشه

حالا ک معذرت میخوام از یجا اسیب دیدم بزار همین دومی روهم طبیعی بیارم تو سومی انشالله بعد طبیعی میرم ترمیم و...

نظرتون چیه

اما اینم دختره وشوهرم میگ حتما سومی رو هم میخوام ک ی پسر داشته باشمپس من یه زایمان وبارداری هم در پی ...

سومی رو برو ای وی اف 

واینکه اگه وقعا تو طبیعی با وزن بچه اذیت نشدی بازم برو طبیعی بدنت تواناییش رو داره

یه سوال اونایی که میگن شکممون بعد زایمان تخت نشد منظورشون سزارین یا طبیعی؟لطفا کسی میدونه بگه

من اصلا اهل دروغ گفتن نیستم

بعد طبیعی یبوست شدم

گ شا د شدم 

و حس ج ن سیم کمتر شد

اما چون بارداری اولم بود وکلا ۹ کیلو اضافه کرده بودم درحد سی ک س پک شکمم تخت شد اصلانم اویزون نشد

اما بچه دوم ب بعدو نمیدونم باز طبق تجربم بعدا میگم

من بچه دومم رو دو هفته پیش سزارین شدم، میگفتن سزارین دوم سختتره الان به عین دارم میبینم، هرروز یه در ...

ببخشید توی سزارین بعد چندروز سرپا میشی واینکه با بی حسی یا بیهوشی؟

سومی رو برو ای وی اف واینکه اگه وقعا تو طبیعی با وزن بچه اذیت نشدی بازم برو طبیعی بدنت تواناییش رو د ...

اره حتما میرم اگ خدا بخواد پسر بشه

چون دیگ اهل ریسک نیستم

بسمه بدنم واعصابم نمیکشه

بیحسی بود، میگم که عزیزم دو هفته س هنوز درد دارم، اما مجبورم به کارامم برسم

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
من اصلا اهل دروغ گفتن نیستمبعد طبیعی یبوست شدمگ شا د شدم و حس ج ن سیم کمتر شداما چون بارداری اولم بو ...

ببخشید یعنی از اونموقع واژنتون به حالت قبل برنگشت؟ ازلحاظ گشادی و تنگی میگم؟ اخع بعضی میگن بعدش حالت طبیعی میشه که

من طبیعی بودم

از همون موقع ک بخیه هامو زدن سر پا شدم درد نداشتم

بعد ی هفته هم درسته بخیه هام ترکیده بود اما جوش خورد وتموم کلا درد نداشتم ولی اینک گ ش ا د شدم بخاطر پاره شدن بخیه هام خیلی اذیت شدم

ببخشید یعنی از اونموقع واژنتون به حالت قبل برنگشت؟ ازلحاظ گشادی و تنگی میگم؟ اخع بعضی میگن بعدش حالت ...

چرا بعد یکسال تقریبا برگشت اما مث دخ ت ریم نشد 

حس ج ن سی هم برگشت

اما من اگ بچه اولم پسر بود حتما میرفتم سز

2810