2777
2789
عنوان

خانما از دست بچم چ کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
بنظرت چ کارکنم ؟ب شیشه شیر عادت کرده

چی بگم من شیشه میدادم اما سرش تنگ بود راحت تر سینه شیر نمی‌خورد باهاش

اول شیر خودم می‌خورد بعد شیرخشک

امتحان کن همزمان دارع شیر خودت میخوره یکی شیرخشک بریزه رو سینه ات کم کم تا بیشتر بره دهنش تا عادت کنه کم کم

دوباره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم‌ی سینه رو اصلا نمیگیره اون یکی رو هم بد میگیره مجبورم همش بدوشم شیر خودمو تو شیشه شیر بهش ب ...

والا من سه ماه فقط تونستم بدوشم بدم بهش بعد دیگه نتونستم چون نوک سبنه رو زخم میکنه ....دبگه شیرخشک.دادم...من هرروشی امتحان کردم حتی از اون نوک سیلیکونی هام گرفتم گذاشتم رو سینه ام نگرف فقط حیغ میزد...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
والا من سه ماه فقط تونستم بدوشم بدم بهش بعد دیگه نتونستم چون نوک سبنه رو زخم میکنه ....دبگه شیرخشک.د ...

گلم بعدش سینت خشک شد یا فقط بخاطر زخم شدن دیگه ندوشیدی 

بعد شیردوش برقی شیر رو از ته سینه میگیره 

یعنی زیاد شیر میدوشه ؟ یا مثل شیردوش دستی هست 

وایی چقدر بچت شبیه بچه منه

فقط بچه های شیرخشکی یه باد میخوره بهشون فوری مریض میشن....الان پسرم سه سالش داره تموم میشه یه باد میخوره بهش فوری مریض میشه تو دوماه ۴بار بردمش دکتر ...چهارشنبه بردمش ارایشگاه اوردم حمومش کردم خوابید بیدار شد دیدم دماغش گرفته تا الان اب دماغش براهه احتمالا سرما خورده....غذا همهرچی دوست داره باید بدم والا نمیخوره بزورم بدم بالا میاره...فقط برنج ومرغ وماهی دوست داره گوشت هم چرخ کرده دوست نداره درسته میخوره ....ماکارونی هم جرخ کرده قاطی کنم نمیخوره مرغ رو گوشت رو ریش ریش میکنم میریزم توش میخوره...کتلت درست میکنم هم با نرغ هم با گوشت نیزنه به سس قرمز میخوره میتزا دوست داره...حالا اوایل میخواستم بعش غذا بدم سوپ رو به زور میخورد برنج وخورشت نمیخورد منم تو غذاش تخم مرغ وزردچوبه میزدم مثل کتلت سرخ میکردم میدادم دستشمیخورد حای الان آبگوشت نمیخوره منم له میکنم تخم نرغ میزنم کتلت میکنم میخوره اونجوری ...کلا پدرمو درمیاره...تست خیلی دوست داره به روز دو ورق تسترو با کره سرخ میکنم وسطشم پنیر ورقه ای میزارم دورهاشو با چاقو میبرم چهارقسمت میکنم میدم میخوره یه روزم دوتا تخم مرغ ابپز میکنم با نون تافتون کوچولو لقمه میگیرم میدم میخوره ...میوه اصلا نمیخوره دوست نداره فقط خیار دوست داره هندونه وموز وخربزه ...از اول تو فرنی بادام میریختم اونم دوست داره گردو دوست داره

گلم بعدش سینت خشک شد یا فقط بخاطر زخم شدن دیگه ندوشیدی بعد شیردوش برقی شیر رو از ته سینه میگیره یعنی ...

والا برقی نگرفتم دستی بود بعد چندبار دوشیدن زخم میشه خیلی سخته...امتحان کن دیگه تا وقتی که میتونی بدوش بده بخوره چاره ای نیس ....نه مال من تا الانم خشک نشده رفتم دکتر یه ماه پیش ماموگرافی کردن سونوگرافی ...ازمایش لاکتوز گرفتن همهچیم نرمال بود...دکتر گف چون شیرت نخورده بچت مونده از اینور تحریک که میشه دوباره میاد ...گف دست زدن ولمس دهانی ممنوع 😶بعد چایی پررنگ نخور قهوه نخور سرخ کردنی نخور ....خلاصه قطع میشه

فقط بچه های شیرخشکی یه باد میخوره بهشون فوری مریض میشن....الان پسرم سه سالش داره تموم میشه یه باد می ...

وایی خواار زاده منم شیرخشکی بود عین بچه شماست 

ببین چ کارکنم بچم شیرمو بگیره

وایی خواار زاده منم شیرخشکی بود عین بچه شماست ببین چ کارکنم بچم شیرمو بگیره

والا نمیدونم تلاش کن با اسباب بازی اینا حواسشو پرت کن جلوی تبوی بشین باهاش حرف بزن فقط زورش نکن جیغ بکشه انوقت نمبگیره ..سخته من که نتونستم