بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرمنمی سینه رو اصلا نمیگیره اون یکی رو هم بد میگیره مجبورم همش بدوشم شیر خودمو تو شیشه شیر بهش ب ...
والا من سه ماه فقط تونستم بدوشم بدم بهش بعد دیگه نتونستم چون نوک سبنه رو زخم میکنه ....دبگه شیرخشک.دادم...من هرروشی امتحان کردم حتی از اون نوک سیلیکونی هام گرفتم گذاشتم رو سینه ام نگرف فقط حیغ میزد...
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
گلم بعدش سینت خشک شد یا فقط بخاطر زخم شدن دیگه ندوشیدی بعد شیردوش برقی شیر رو از ته سینه میگیره یعنی ...
والا برقی نگرفتم دستی بود بعد چندبار دوشیدن زخم میشه خیلی سخته...امتحان کن دیگه تا وقتی که میتونی بدوش بده بخوره چاره ای نیس ....نه مال من تا الانم خشک نشده رفتم دکتر یه ماه پیش ماموگرافی کردن سونوگرافی ...ازمایش لاکتوز گرفتن همهچیم نرمال بود...دکتر گف چون شیرت نخورده بچت مونده از اینور تحریک که میشه دوباره میاد ...گف دست زدن ولمس دهانی ممنوع 😶بعد چایی پررنگ نخور قهوه نخور سرخ کردنی نخور ....خلاصه قطع میشه
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚