2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرجی نیستم ولی 

مهرشهر که خیلی دوره

عظیمیه خوبه ولی بیشتر تو مسیر شماله جاده چالوس و من اونجا رو دوس ندارم چون خونه هاش همش تو سربالایی 

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

من کرج نیستم ولی عاشق بلوار شهرداری و مهرشهر و کوچه ها و خونه های لاکچریشم

عظیمیه و جهانشهرم سطح بالاست

جاهای دیگشم خوبه مثل گوهردشت و درختی و …

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
ما مهرشهر میشینیم بالاشهر کرجه و عالیه

بالا شهر کرج عظیمیه میشه ها و منطقه خوب جهانشهره مهرشهر از مرکز شهر دور و فقط دنج و بخاطر محیط باز و باغ با صفا تره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بالا شهر کرج عظیمیه میشه ها و منطقه خوب جهانشهره مهرشهر از مرکز شهر دور و فقط دنج و بخاطر محیط باز و ...

اره ولی عظیمیه با یه منطقه پایین شهر یه دیواره و خیلی پایین شهر اونجا ریخته میشه و خیلی محیط بدی شده 

جهانشهر آروم ساکت خوبه 

مهرشهر  همه چی داره و خیلی واس زندگی عالیه چون منطقه خودمون نمیگم ولی واقعا از نظر امنیت هرچی باشه عالیه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چرا عزیزم خیلی خوب میشناسم اتفاقا کرج زندگی میکنم و دنیا اومدم من مهرشهر رو به خاطر آب و هوا و باصفا ...

اره خیلی عالیه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اره ولی عظیمیه با یه منطقه پایین شهر یه دیواره و خیلی پایین شهر اونجا ریخته میشه و خیلی محیط بدی شده ...

دقیقاااا درسته جهانشهر و عظیمیه مرکز شهر هستن دسترسی به همه جا عالیه ولی صفای مهرشهر و نداره 

2810