2777
2789

والا نمد 

اما شنیدم پخش قرآن با صدای بلند خوبه 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمد اما شنیدم پخش قرآن با صدای بلند خوبه

حدود چندماه پیش 

تو حالت خواب و بیدار بودم که دوستم زنگ زد و گفت دوسه تا از اشناها تو تصادف فوت شدن 

من تو حالت خواب وبیدار بودم که بهم گفت بعدش خوابیدم عصر بود 

یکی توی خواب گفت توام فلان تاریخ فوت میکنی 

ترس تموم وجودمو گرفته 

حدود چندماه پیش تو حالت خواب و بیدار بودم که دوستم زنگ زد و گفت دوسه تا از اشناها تو تصادف فوت شدن م ...

نترس عزیزم صدقه بده

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
صدقه دادم ولی نمیدونم چرا حالم اوکی نمیشه

هروقت خواب بد میبینی و حالت بهم میریزه تو همون حالت که هستی شروع کن:«آیت الکرسی خوندن بعلاوه چهار قل و ذکر 'لاحول ولا قوة الا بلاه العلی العظیم'بیدارم شدی صدقه بذار لای قرآن هروقت تونستی بده دست کسی،خوابتم برا آب تعریف کن و بریز تا بره،دم غروبام برا رفع بلا و گزند میتونی تخم مرغ بشکونی تو حوض آبی یا جایی تو خونتون بعد آب بگیری روش،یجور رفع بلاست مث خون ریختن ولی برا روزا و شبای قمر در عقرب و رفع گزند و آسیب از خودت و خونوادت خوبع

هروقت خواب بد میبینی و حالت بهم میریزه تو همون حالت که هستی شروع کن:«آیت الکرسی خوندن بعلاوه چهار قل ...

کامل تر و مجرب ترینش گرفتن چله سوره بقره ست،اینجوری که به مدت چهل روز با صدای بلند که خودتم بشنوی و حتی اعضای خونوادت، از بعد یا قبل اذان صبح فرصت داری تو طول روز تا غروب قبل اذان مغرب یا بعدش(منظور اینه حین اذان پخش نشه)بذاری صوتش پخش بشه در حین پخش شدن میتونی به کارا دیگتم برسی،فقط قبل پخش سوره بقره برا حفاظ داشتن و رفع سنگینی طلسم یا انرژی منفی سه تا هفت مرتبه آیت الکرسی بخون بعد بقره پخش کن،بعضیا اگه طلسم یا چشم روشون باشه دچار سردرد و اذیت میشن اما با خوندن آیت الکرسی قبل و بعدش خیلی کمتر میشه و آسیب هم نمیرسه بهت،حرز امام جوادم که عالیه کلا هم نمازش هم بازوبندش داشته باشی یجور حصار برا خودت و عزیزانت،امیدوارم آشفتگی و ترست از بین بره،هیچ انرژی و قدرتی بالاتر از خدای بزرگ و مهربونمون و ایمان قوی ما به بودن و داشتنش وجود نداره،توکل بخدا عزیزم🙏🏻😍💚🤍💚🧚🏻‍♀️✨