2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی ببرم کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 60 پست
چحوری تایم کمه من همه خوراکیامو می‌خوردم زنگ اول بعد زنگ اول تموم نمیشد

من همه دبیرا شاکی بودن ازم😂😂اصن دست بیقرار داشتم خوراکیامو باید سر کلاس یواشکی میخوردم

زنگ تفریح میشد اشتهام میرفت،اصن حوصلم نمیگرفت چیزی بخورم

ی دبیر فارسیم داشتم،حساس بود روی چیزی خوردن سر کلاس

همیشه سر زنگ اون،نه که بخوام لج کنما،یچیزی میگفت یواشکی یچیزی بخور،اینم میفهمید میومد سراغم😂😂

جلسه اخر باز داشتم یواشکی بیسکوییت میخوردم،بعد دید میگفت تو چرا همیشه سر کلاس من در حال خوردنی😂

یادش بخیر🥲🥲

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
من همه دبیرا شاکی بودن ازم😂😂اصن دست بیقرار داشتم خوراکیامو باید سر کلاس یواشکی میخوردمزنگ تفریح می ...

وای منم ولی چون کلاس ما یک ساعت و نیمه بود هر زنگ معلما وسطش استراحت میدادم ما می‌تونستیم بریم بیرون یا یکچیزیایی بخوریم یا بخوابیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم ولی چون کلاس ما یک ساعت و نیمه بود هر زنگ معلما وسطش استراحت میدادم ما می‌تونستیم بریم بیرون ...

نبابا این زنه استراحتم نمیداد🥲

الان حرف از خوراکی افتاد،به شدت دلتنگ اون روزا شدم🥲

حیف ک تموم شد☹️

البته من با این همه خوراکی میرفتم خونه تا خرخره ناهار میخوردم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂من اش و لاش میومدم خونه ناهارو میخوردم،میرفتم سمت رخت خواب تا ۸ شب😂😂

خودت نمیتونی یه ساندویچ درست کنی؟

یه چیز اماده مثل نون و پنیری کره مربایی چیزی

درکنارش هم یه میوهای اجیلی  چیزی ببببر صعف کردی   بخوری ولی درکل با تتوجه با ساعت مدرست فکنم دبیرستانی باشی توی این سن طبیعیه مامانت برات تغذیه اماده نکنه

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         
خودت نمیتونی یه ساندویچ درست کنی؟یه چیز اماده مثل نون و پنیری کره مربایی چیزیدرکنارش هم یه میوهای اج ...

اره ولی من مامانم از کلاس اول برام نمیذاشت 

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

مامانمنم همین طوربوود کل دبستان و شکم گشنه میرفتم گشنه برمیگشتم ناهار هم نبود میخوابیدم از یه جایی به بعد فهمیدم تو این دنیا اگه کسی باشه که بخواد واسم دل بسوزونه اون خودمم از پدر و مادر و دوست و پارتنر واست حامی و دلسوز درنیاد فقط و فقط خودت 

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         

مثلا مامانای ما میوه دیزاین میکردن برامون؟😂

مامان من اوج سنگ تمومش سالی یبار الویه بود😁

همیشه کیک،شیر،و یه نارنگیم میذاشت

بقیه چیزارو خودم میگفتم،مثلا پفیلا دارم اونم بذار و...😄

دبیرستان ک خوااب خوااب بود خودم گوشی زنگ میذاشتم😔😂

عزیزم به جز ساندویچ لقمه های برند نامی نو رو امتحان کردی؟اگر فر دارین چرا خودت کیک مافین درست نمیکن ...

این ساندویچ های برند نامی نو خیلی بدمزه س .

من کالباس و الویه و پنیرو خرماش رو تست کردم ، خیلی چندشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
این ساندویچ های برند نامی نو خیلی بدمزه س .من کالباس و الویه و پنیرو خرماش رو تست کردم ، خیلی چندشه

چیکار کنیم دیگه ساندویچ های سرد و همچین مدل وعده هایی متنوع نیستن نهایتا یک یا دو تا برند مطرح هست که همه جا داشته باشن 

ساندویچش اونقدرا هم فکر نکنم خیلی بد باشه 

ولی دروغ چرا لقمه هاشو امتحان نکردم شکلات و پنیر گردو اینا رو داشت 

چیکار کنیم دیگه ساندویچ های سرد و همچین مدل وعده هایی متنوع نیستن نهایتا یک یا دو تا برند مطرح هست ک ...

خوب کردی امتحان نکردی 

اصلا جالب نیست 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

خودت توخونه درست کن ازبیرون هرچی بگیری معدت داغون میشه منم همش مدرسه گشنه بودم مامانم چیزی نمیداد.خونه با نون تافتون یا لواش ساندویچ های کوچیک درست کن بایه میوه ببر

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

2810