برای داشتن آرامش درون و کاهش استرس و اضطراب، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
1. **مدیتیشن و تنفس عمیق**: روزانه چند دقیقه به مدیتیشن بپردازید یا تکنیکهای تنفس عمیق را تمرین کنید تا ذهنتان آرام شود.
2. **فعالیت بدنی**: ورزش منظم، مانند پیادهروی، دویدن یا یوگا، به کاهش استرس و افزایش احساس خوب کمک میکند.
3. **نوشیدن آب و تغذیه سالم**: از نوشیدنیهای کافئیندار و شیرین پرهیز کنید و به جای آن، آب و مواد غذایی مغذی مصرف کنید.
4. **خواب کافی**: سعی کنید خواب کافی و باکیفیت داشته باشید، زیرا خواب ناکافی میتواند اضطراب را افزایش دهد.
5. **تنظیم برنامه روزانه**: با برنامهریزی و تعیین اولویتها، از احساس سردرگمی و فشار کمتری برخوردار خواهید بود.
6. **زمان برای خود**: زمانی را برای فعالیتهای مورد علاقهتان مانند خواندن، نقاشی یا گوش دادن به موسیقی اختصاص دهید.
7. **گفتوگو با دوستان یا خانواده**: به اشتراک گذاشتن احساسات با افراد نزدیک میتواند به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید.
8. **اجتناب از محرکها**: در مواقعی که استرس دارید، از محرکهایی مانند اخبار منفی یا شبکههای اجتماعی دوری کنید.
با تمرین مداوم این روشها، میتوانید به آرامش درون و مدیریت بهتر استرس و اضطراب دست یابید.
(*نظر خودم من بهت پیشنهاد میکنم نماز بخون البته خودمم اونقدر مذهبی نیستم ولی یکی دوبار که خیلی اضطراب داشتم جواب بود وقتی خوندم)