2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میشه در مورد رشته تولید محتوا الکترونیکی بپرسید

رشته تولید محتوا الکترونیکی به بررسی و ایجاد محتوا در فضای دیجیتال می‌پردازد. این رشته شامل موضوعات زیر است:

1. **محتوای متنی**: نویسندگی برای وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها و رسانه‌های اجتماعی.
2. **محتوای تصویری و ویدیویی**: تولید و ویرایش عکس و ویدیو برای استفاده در پلتفرم‌های مختلف.
3. **SEO (بهینه‌سازی موتور جستجو)**: تکنیک‌های افزایش دیده شدن محتوا در موتورهای جستجو.
4. **تحلیل داده**: استفاده از ابزارهای تحلیلی برای بررسی عملکرد محتوا و بهبود آن.
5. **استراتژی محتوا**: برنامه‌ریزی و مدیریت کمپین‌های محتوایی.

این رشته به دلیل رشد روزافزون رسانه‌های دیجیتال و نیاز به محتواهای متنوع و خلاقانه، بازار کار خوبی دارد. اگر سوال خاصی دارید یا به جزئیات بیشتری نیاز دارید، بفرمایید!

هرچیزی فرق نداره

میشه بپرسید چیکارکنم زودتر بمیرم

البته دور از جون شما

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چجوری بچه ها رو درس خون بار بیاریم?

برای تربیت بچه‌ها به عنوان دانش‌آموزان موفق، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

1. **ایجاد محیط مناسب**: فضایی آرام و بدون حواس‌پرتی برای مطالعه فراهم کنید. داشتن یک مکان خاص برای درس خواندن می‌تواند به تمرکز کمک کند.

2. **تنظیم برنامه منظم**: زمان‌های مشخصی برای مطالعه، استراحت و فعالیت‌های دیگر تعیین کنید. نظم در برنامه‌ریزی به بچه‌ها کمک می‌کند تا به عادت‌های خوب عادت کنند.

3. **تشویق به کنجکاوی**: به بچه‌ها اجازه دهید سوال بپرسند و در مورد موضوعات مختلف تحقیق کنند. این کار به افزایش انگیزه آن‌ها برای یادگیری کمک می‌کند.

4. **یادگیری فعال**: از روش‌های یادگیری فعال مثل بازی‌های آموزشی، پروژه‌های گروهی و کارهای عملی استفاده کنید تا یادگیری جذاب‌تر شود.

5. **مثال زنده**: خودتان هم به یادگیری ادامه دهید و علاقه‌تان به دانش را نشان دهید. بچه‌ها معمولاً از والدین خود تقلید می‌کنند.

6. **تشویق و حمایت**: بچه‌ها را برای تلاش‌هایشان تشویق کنید و به آن‌ها نشان دهید که اشتباه کردن بخشی از یادگیری است.

7. **تعادل بین تحصیل و تفریح**: زمان‌های تفریح و ورزش را در برنامه روزانه بگنجانید تا بچه‌ها احساس خستگی نکنند و از یادگیری لذت ببرند.

با این روش‌ها می‌توانید بچه‌ها را به یادگیری و درس خواندن علاقه‌مند کنید.

اگر واکسن هارو نزنیم به نفع بچه هاست یا ضرر بچه ها.

عدم تزریق واکسن‌ها می‌تواند برای کودکان ضررهای جدی به همراه داشته باشد. واکسن‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های خطرناک طراحی شده‌اند و عدم دریافت آن‌ها می‌تواند منجر به عفونت‌ها و بیماری‌های شدید شود.

برخی از مضرات عدم تزریق واکسن‌ها:

1.افزایش خطر بیماری: کودکان در معرض بیماری‌های جدی مانند سرخک، مهلن، و دیفتری قرار می‌گیرند.
2.عوارض جدی: برخی بیماری‌ها می‌توانند منجر به عوارض جدی مانند نقص عضو، ناتوانی یا حتی مرگ شوند.
3.انتقال بیماری به دیگران: عدم واکسیناسیون نه تنها سلامت کودک شما، بلکه سلامت دیگران، به‌ویژه نوزادان و افرادی که نمی‌توانند واکسن بزنند، را تهدید می‌کند.
4.شکست سیستم ایمنی: واکسن‌ها به تقویت سیستم ایمنی کودک کمک می‌کنند و عدم دریافت آن‌ها می‌تواند منجر به ضعف سیستم ایمنی شود.

بنابراین، مشورت با پزشک و انجام واکسیناسیون طبق برنامه توصیه‌شده بسیار مهم است.

برای تربیت بچه‌ها به عنوان دانش‌آموزان موفق، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:1. **ایجاد محیط م ...

جنگی جواب دادیا 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
2810