2777
2789
عنوان

هیدروپس احتمال تکرار داره

49 بازدید | 8 پست

سلام

من توو غربالگری اول دکتر گفت جنین هیدروپس شده و باید سقط کنی

اگه کسی تجربه داره توروخدا راهنمایی کنید

بار دیگه پیش میاد؟

ازدواجمون فامیلی

البته ن فامیل نزدیک

معمولا تکرار نمیشه 

من بعد هیدروپس صاحب فرزند سالم شدم 

تو یه گروهی بودم چندین نفر سابقه هیدروپس داشتیم و حتی یه موردشون ازدواج فامیلی بودن و خداروشکر هممون بعدش صاحب بچه های سالم شدیم 

انشاالله برای شما هم تکرار نمیشه و بارداری بعدی بچه سالم دنیا میاد 

ولی قبل بارداری حتما تحت نظر پریناتالوژیست باش و آزمایش های لازم رو انجام بده 

ببخشید تو ان  تی متوجه شدین عدد ان تی هم بالا بود؟ جنین ندادین واسه ازمایش ؟

منم تازه سقط کردم بدلیل هیدروپس . الان نمیدونم چه آزمایشاتی بدم البته کاریوتایپ قبلا دادم اوکی بوده. ممکنه انعقادی و ایمنی باشه این بیماری ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید تو ان تی متوجه شدین عدد ان تی هم بالا بود؟ جنین ندادین واسه ازمایش ؟منم تازه سقط کردم بدلیل ...

من تجربه هیدروپس دارم تو ۲۶ هفته 

غربالگری اول و دومم اوکی بود یهو هیدروپس شد تو هفته ۲۵ 

من داروهای ایمنی و انعقادی هم داشتم تو اون بارداریم و جنین رو هم دادیم آزمایش هیچ علتی براش پیدا نشد و کاریوتایپ اینا هم اوکی بود

ولی معمولا وفتی تو هفته های پایین مثل شما هیدروپس میشه معمولا مشکل ژنتیکی خود جنینه و معمولا تکرار نمیشه مگر اینکه ازدواج فامیلی باشه اون وقت احتمال تکرارش بیشتر میشه

قبل بارداری مجدد یه چکاب کامل انجام بدید از نظر دیابت و این چیزا  بررسی بشید حتما 

2805
من تجربه هیدروپس دارم تو ۲۶ هفته غربالگری اول و دومم اوکی بود یهو هیدروپس شد تو هفته ۲۵ من داروهای ا ...

سلام ممنونم ازتون واقعیت پسر دایی مادر هست میگن اقوام محسوب نمیشه نمیدونم ازمایش انعقادی و ایمنی انجام بدم ؟ هر دکتری بریم مینویسه یا خاص هست؟ 

اینقدر استرس و ترس دارم. چه روزای سختی بود اخ خدا همه بچه ها رو حفظ کنه سالم و سلامت باشن

سلام ممنونم ازتون واقعیت پسر دایی مادر هست میگن اقوام محسوب نمیشه نمیدونم ازمایش انعقادی و ایمنی انج ...

شما تنها کاری که باید انجام بدید اینه که یه پریناتالوژیست خوب و کار بلد پیدا کنید و برید تحت نظرش و هر آزمایشی لازم باشه پریناتالوژیست خودش می‌نويسه و تو بارداری هم سونوها رو خودش انجام میده 

ولی در کل نگران نباش من کمتر کسی رو سراغ دارم که هیدروپسش تو بارداری بعدی تکرار شده باشه 

شما تنها کاری که باید انجام بدید اینه که یه پریناتالوژیست خوب و کار بلد پیدا کنید و برید تحت نظرش و ...

اخه با دوتا پریناتالوژیست صحبت کردم گفتن با یه بارداری که نمیشه گفت برید ازمایش و اینا گفتم من ترس تکرار دارم والا واسم ننوشت برم یه دکتر دیگه پیدا کنم بخدا این پریناتالوژیست ها هم کلا زدن تو کار سونو کردن دیگه شغل اصلی خودشون  فراموش کردن .خدا بخیر بگذرونه واسم دعا کنید 

اخه با دوتا پریناتالوژیست صحبت کردم گفتن با یه بارداری که نمیشه گفت برید ازمایش و اینا گفتم من ترس ت ...

اصلا نگران نباش 

پریناتالوژیست ها قطعا لازم بدونن آزمایش می‌نويسن و معمولا سخت گیر هستن تو این چیزا ، مطمئن باش نیاز نبوده که ننوشتن ، درست هم میگن ، یه بار هیدروپس اونم تو هفته های پایین نگرانی زیادی نداره و چون معمولا تکرار نمیشه واسه همین الکی مریض رو اسیر آزمایشگاه ها نمیکنن مخصوصا اینکه هیدروپس کلا علت های زیادی میتونه داشته باشه و خیلی هاشم تو آزمایش ها مشخص نمیشه اصلا مثل مورد من که حتی خود جنین رو هم دادیم آزمایش ولی هیچ علتی پیدا نشد در آخر 

اصلا نگران نباش همه چی خوب پیش میره انشاالله 

من بعد دو تا سقط و یه هیدروپس اونم تو ماه های بالا، خداروشکر الان صاحب اولاد سالم هستم 

انشاالله برای شما هم تکرار نمیشه 

اصلا نگران نباش پریناتالوژیست ها قطعا لازم بدونن آزمایش می‌نويسن و معمولا سخت گیر هستن تو این چیزا ، ...

ممنوتم‌ ازتون مرسی از دلگرمی که دادین انشالله توکل بر خدا میکنم  خدا قطعا بهترین ها رو برای همه میخاد قربون حکمتش برم انشالله همینجوره که شما میگید